SO WEIRD! My Wii won't boot into System Menu, only shows HBC

Discussion in 'Wii - Hacking' started by withinthemind, Jun 29, 2009.

  1. withinthemind
    OP

    Newcomer withinthemind Newbie

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Hello,
    I turned on my Wii today, after having played correctly an original game this morning and now, everytime I start it up, it loads the HBC (v1.03). If I try to quit it or restart the Wii, I get the same results.
    I have Boot Mii installed as boot2, preloader v0.29, System Menu v. 4.0U et the HBC v.1.03.

    What do I have to do to load the system menu correctly and play my games, like before?
     
  2. SirSweeps

    Newcomer SirSweeps Advanced Member

    Joined:
    Dec 5, 2008
    Messages:
    91
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Sounds like you have preloader set to boot straight to HBC ... just change that back to system menu and you should be fine...
     
  3. withinthemind
    OP

    Newcomer withinthemind Newbie

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Yes, that seems logical. The problem is that I cannot see preloader. It boots directly into HBC, without showing me the preloader option. Is there any file I can add to a SD card to make it show the preloader menu?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    hold reset while the wii boots
     
  5. withinthemind
    OP

    Newcomer withinthemind Newbie

    Joined:
    May 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Thanks brothas, I fixed the problem.
     

Share This Page