So I just bought an itouch2ds and the website goes down.

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by chao1350, May 9, 2009.

  1. chao1350
    OP

    Newcomer chao1350 Newbie

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    And I have no way of obtaining the firmware I need nor can I find it. Does anyone have a solution for me?
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
  3. Zeroescence

    Newcomer Zeroescence Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
  4. chao1350
    OP

    Newcomer chao1350 Newbie

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    You guys are freaking wonderful. Thank you. [​IMG]
     
  5. Zeroescence

    Newcomer Zeroescence Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
  6. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    it does zeroescence [​IMG] tested on multiple games

    edit: not 100%, but it actually worked on every game I tried (don't remember which...) if you have a specific game in mind let me know
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    how cool is itouch2?
    whats the differences from the predecessor ?
     
  8. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    As I have seen from iwakura's video review of it basically absolutely nothing cept the ability to run on the dsi. Unless you wanna count a different picture for the top screen lol.
     
  9. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
  10. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    thanks for the info~!
    so i guess it is better to wait for m3 dsreal i and scds1 i
     
  11. Zeroescence

    Newcomer Zeroescence Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Have you tried new mario? It makes a loud buzz noise and I have to close the ds and wait 5 sec then open it to get it to stop. Also metroid prime hunters after I load a save when I shoot samus's primary cannon it's like a big pixle not a ball.

    It's def not me doing something wrong. I have read all kinds of rts issues. Thanks for checking it out.
     

Share This Page