TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,840
    Country:
    Canada
    I heard you can install browserhax on 10.3, is this true?

    I know i might look like a idiot but someone told me.
     
  2. ihaveamac

    ihaveamac GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Apr 20, 2015
    Messages:
    5,955
    Country:
    United States
    yes, and a new menuhax as well.
     
  3. SomeGamer

    SomeGamer GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    6,821
    Country:
    Hungary
    Yeah, along with menuhax and ironhax even if you don't have the old IRONFALL.
     
  4. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,840
    Country:
    Canada
    So do i go onto a website and install themehax there?

    Like i said i been living under a rock so im pretty much a n00b for now.
     
  5. Ripper00420

    Ripper00420 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Messages:
    740
    Country:
    United States
    So you looked before making a thread right...? I'm a friendly dude, but please please please use the Force or whatever you have to to pull up Google and get caught up bro. Lots of great things for real.
     
  6. Jacklack3

    OP Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,840
    Country:
    Canada
    Well i live under a rock in the ground so i cant really move it...

    And i cant run far enough or ill just lose my breath in 5 seconds so...
     
    Deleted-236924 likes this.
  7. Upstate

    Upstate Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    First, download the latest starter pack from smealum.github.io/3ds

    Update your 3ds to the latest firmware.

    Then go to yls8.mtheall.com/browserhax.php and install menuhax.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Oops my mistake. If you have a O3DS go to http://yls8.mtheall.com/spider28hax.php but if you have a N3DS go to http://yls8.mtheall.com/browserhax_fright_tx3g.php
     
  8. Cat Prince

    Cat Prince Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Yeah and the Ironfall exploit is available through the Old eShop Downloader in the starter pack.

    Ironfall itself is still patched on the newest version to stop it from being exploited, but with the Old eShop Downloader you should be able to download the old version of Ironfall that hasn't been patched yet from the eShop (Versions 1.0 and 1.1 aren't patched.)

    Not sure if Nintendo took down the old ironfall versions yet, but if they haven't you should download it before they do to get a quick offline *hax entrypoint.
     
  9. DarkZReaper123

    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2015
    Messages:
    31
    Country:
    United States
    when i tried to download the Old Ironfall on my friends 3ds, only the latest version downloaded, so I think it was patched.
     
  10. Upstate

    Upstate Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    That's actually just what it appears to be doing. If you let the download to complete then the old version will be sitting on your home menu.:D
     
    Last edited by Upstate, Jan 3, 2016
  11. Cat Prince

    Cat Prince Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 5, 2015
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    I know you have to make sure to download EVERYTHING on the Old version downloader, as in press the Download Now button rather than downloading it later in sleep mode. It took me a couple of tries when I did a while back since I was figuring out which files I needed to copy to my SD since I already had some files from a previous starter pack. I would try again... The download does take a while though. Has anyone been able to download the old Ironfall today?
     
  12. Dedede

    Dedede Banned
    Banned

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    111
    Country:
    -snip-
     
    Last edited by Dedede, Jan 28, 2016
  13. jscjml

    jscjml Monster Hunter
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    334
    Country:
    United States
    Or you can just run browserhax to get into HBC, then install homemenuhax/shufflehax there.

    But, yeah honestly you should go through the extra 10 minutes to get Ironhax up and running, just incase they take it down from the shop.
    Browserhax->Homemenuhax will give you Homebrew Launcher literally on bootup, but hey if you end up changing a sysnand theme or something you'll lose homemenuhax and will need to use Ironhax/Browserhax to re-install homemenuhax. so i'd say go for it, get em all lol

    edit: All of these "hax" things will sound confusing when you're just getting into it, but after a little bit of reading and executing on your 3DS you'll get the hang of it and it will make sense.
     
    Last edited by jscjml, Jan 3, 2016
  14. RainCode

    RainCode   
    Member

    Joined:
    Sep 29, 2015
    Messages:
    164
    Country:
    United States
    Disable/remove the TubeHax DNS if you can before attempting to get IronFall.
     
    Deleted User likes this.
  15. Salamencizer

    Salamencizer Cute Hot Whatever
    Member

    Joined:
    Oct 3, 2015
    Messages:
    802
    Country:
    India
    Downloading even 1% on the old eShop and rest in sleep mode should work fine. It worked for me.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - living, under,