SNES9x wii is not working

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Midna, Jul 21, 2008.

Jul 21, 2008

SNES9x wii is not working by Midna at 1:54 AM (1,966 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    I am having a lot of trouble with snes9x for wii. I am using version 3.1 by LoPsT, and the error I get is the following: "Error mounting wii SD: 0". I tried using version 3.0, and the channel version of 3.1 doesn't work either. I formated the SD card and re-downloaded the files, but to no avail. Help!
     
  2. zeldarocks

    Newcomer zeldarocks Advanced Member

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    78
    Country:
    Have you created a folder in the root of your SD card? example
    X:Snes9x
    X= drive letter

    If you haven't create the folder called Snes9x, and inside it create a folder called Roms, and another called Saves, then put your Roms in the Roms folder and boot up the emu...

    So: Snes9x>Roms>R.SMC

    R=name of Rom
     
  3. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    Yep, did all that. I Am trying with another SD card now...
     
  4. ApolloCheese

    Member ApolloCheese GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    113
    Location:
    off the track
    Country:
    Germany
    i had exactly the same problem...
    your sd card needs to be formatted to fat - not to fat32 - and it should work
     
  5. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    Oh, really? Great! That makes sense, because this problem arose right about when I upgraded my sd card to 2 gigs.
     
  6. Midna
    OP

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    IT WORKS!!!!!
     

Share This Page