1. Emeraldman94

    OP Emeraldman94 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    How do I make the isos on my USB show up on the disc channel with sneek?? What do I have to do. How do I choose which iso shows up, can I switch??
     
  2. BBking83

    BBking83 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    676
    Country:
    Only thing I can think of is to patch the Disc Channel as a forwarder to your preferred USB Loader...
     
  3. Emeraldman94

    OP Emeraldman94 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    386
    Country:
    United States
    nononno this is out and sneek does it and the disc banner shows up. I just want my questions answered becaue it looks awesome!!!!!!!!
     
  4. pepxl

    pepxl GFX W!Z4RD
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    use SNEEK + DI
     
  5. wilsoff

    wilsoff GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    292
    Country:
    United States
  6. Digital1980

    Digital1980 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    499
    Country:
    United States
    I think you have to hex edit the slot.bin file every time you switch games as well.
     
  7. pepxl

    pepxl GFX W!Z4RD
    Member

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    3,263
    Country:
    i wasnt saying SNEEK allow ISO's to be played

    i was under the impression the OP was wanting to play games via the Disk Channel using a USB device(DI)

    no need to hex edit anything to switch games, if you have multiply games simple press "Start" on the GC controller when the SM aprears which needs to be plugged in port 1 and inserted before SNEEK starts
     
  8. Digital1980

    Digital1980 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    499
    Country:
    United States

    Thanks for clarifying that pepxl. I haven't tried multiple games yet but I will definitely will now.

    edit: how do I do it? If I press start while SNEEK is starting, it just crashes to a black screen or locks up at the menu where I select game.

    yep, got it working. I did a hex edit on the slot.bin and changed it backed to all 0's after a few failed attempts. That might be a irrelevant step but it says to it this way right HERE. the game image won't show up in the disc channel but it can be changed if you press start and in SM and not in DC which will only cause a freeze.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Channel, Sneek,