SMG2 and old wiikey

Discussion in 'Wii - Hacking' started by bpz, May 24, 2010.

May 24, 2010

SMG2 and old wiikey by bpz at 2:00 AM (1,702 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. bpz
    OP

    Newcomer bpz Newbie

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    So, I just bought a legit copy of SMG2.
    My wii is modded with a wiikey, but I havent used it since smash bros brawl came out. I believe it has 1.9g (sound right?) and I have no clue what firmware the wii itself has. I cant get into the wii settings (comes up as an opera error(?)) to find out. I do know that it does NOT have the SD card icon, so it's very old.
    What can I do to get this game up and running? Is it good to run as is? I dont care if it disables the mod, as long as it doesnt brick the wii.
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    I've had to post a dozen times today that SMG2 has no piracy protection.
     
  3. nIxx

    Member nIxx GBAtemp Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    1,459
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    As first if you can´t get into the settings because you already have a semi-brick however you can fix this if you use one of Waninkoko´s sys menu updaters (or similar) or Dop-Mii (install as first IOS60 and then the SysMenu 4.1) others as that you need to install IOS56 to play SMG2
     
  4. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    By one of his updaters he means the 4.2 updater. Remember, the Waninkoko 4.0 and 4.2 updaters WILL brick.
     
  5. bpz
    OP

    Newcomer bpz Newbie

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Thanks, I just wanted to be safe. It's not my wii and the firmware was really old, so I didnt want it to brick.
     
  6. bpz
    OP

    Newcomer bpz Newbie

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    It's working fine, I just went ahead and installed it. the wii settings work again too. I dont know if backups work, but I really dont care at this point. As long as I can read legit games I'm happy.
     

Share This Page