smash b exploit..

Discussion in 'Wii - Hacking' started by techker, Mar 21, 2011.

Mar 21, 2011

smash b exploit.. by techker at 4:10 PM (802 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. techker
    OP

    Member techker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Canada
    hey guys the video store did not have the regular game i take for modding the 4.3u..so i toke the smash brawl..

    i tryed it all..i can't seem to get the exploit started..

    deleted all the custom boards..played abit for save file..lol

    when out to main back in ..stage builder..nothing happens..
     
  2. Paarish

    Member Paarish Connor's Nublet

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    1,719
    Location:
    Married to DinohScene
    Country:
    United Kingdom
    Are you using an SD card or SDHC because SDHC won't work
     
  3. techker
    OP

    Member techker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Canada
    i tryed that to..

    it does not load at all??do i have to play like a long time..
     
  4. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
    No you just have to have the file in the right place on the SD card. if you don't at the very least get a freeze or something then it's not in the right place or your card won't work.

    You should simply go into the stage builder menu and the exploit should execute.
     
  5. techker
    OP

    Member techker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Canada
    ok so i deleted the save file

    restarted the game accepted the save game..whent to buider deleted the 3 stages .

    out to main back to stage builder...

    nothing!

    the drive makes an nasty sound..lol

    but a side from that what else?is there an exploit without a game??
     
  6. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
    Not for 4.3. Did you put the propper files on your SD card? I'm absolutely certain it's a problem with your SD card weather it's a file in the wrong place or it's incompatable. BTW the savegame has absolutely nothing to do with this exploit.
     
  7. techker
    OP

    Member techker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Canada
    uhhhh

    i re formated the card and reput the private and the boot.elf file ..restarted again same thing i only see creat new file..not hackmii..

    could it be the wii??
     
  8. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
    Are you using the right version for your region?
     
  9. techker
    OP

    Member techker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Canada
  10. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
  11. techker
    OP

    Member techker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Canada
    that one to i downloaded..same..i even tryed with a boot.dol
     
  12. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
    then get a different SD card cuz it's most likely the card. I asssume you are using the NTSC U version of the game?
     
  13. techker
    OP

    Member techker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Canada
    ya ntsc.man this is odd..
     
  14. XFlak

    Member XFlak Wiitired but still kicking

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    9,122
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    do u have the following file saved in the following location on your SD card (non SDHC)?

    SD:\private\wii\app\rsbe\st\st_080805_0933.bin

    also try deleting all the stages, quit the game, insert SD card, start the game again and launch stage builder
     
  15. techker
    OP

    Member techker GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Canada
    ya..all there.....

    im going to try to find indiana jones..it works all the time for me..
     

Share This Page