Small issue with Luigi's Mansion on Dolphin Emulator

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by ChronicMasturbator, Aug 21, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ChronicMasturbator
    OP

    ChronicMasturbator GBAtemp Regular

    Member
    3
    Aug 22, 2014
    Australia
    I'm sure this has been brought up many times before, but in the intro cutscene where Luigi is walking towards the mansion his face flickers a little. I've got Dolphin 5.0 (deliberately downloaded that version as it was the last confirmed stable release) and the only changes i've made to the settings... apart from fullscreen, enabling v-sync and hiding the mouse cursor... is changing the internal resolution to 3x Native and the Anisotropic Filtering to 4x. I read somewhere that un-checking the "Ignore Format Changes" option in Hacks would fix this but it made no difference. Apart from this 1 minor little thing, the game runs perfect and the visuals look stunning... so can that one little bug be fixed?


    My specs (incase needed)

    Operating System : Windows 10 Home x64
    SSD : Samsung 960 Evo M.2 250GB NVMe
    Motherboard : Asrock B250M-pro4
    CPU : i5-7500 @ 3.4GHz
    GPU : Gigabyte GTX1060 G1 Gaming
    RAM : 16GB (DDR4)
    Power Supply : Antec 500W
    Internal HD storage : 1.5TB
    Capture Card : Elgato HD60 Pro
     
  2. ChronicMasturbator
    OP

    ChronicMasturbator GBAtemp Regular

    Member
    3
    Aug 22, 2014
    Australia
    Ok, figured it out... anyone else having the same problem then just un-check the box that says "EFB Copies to Texture Only" in Hacks.
     
  3. Foxi4

    Foxi4 On the hunt...

    Global Moderator
    27
    Sep 13, 2009
    Poland
    Gaming Grotto
    Closed upon request.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.