slot 2 request

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by juggernaut911, Mar 21, 2007.

Mar 21, 2007

slot 2 request by juggernaut911 at 11:54 PM (813 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. juggernaut911
    OP

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    U know how on the front page in the release windows u can say if a game works with M3 or R4? why cant u say if so-in-so works with M3 Lite or EZ4?

    the slot 2 army should be added!
     
  2. juggernaut911
    OP

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    anyone???

    I'd be concerned if a game worked with a G6 before I downloaded it!!!


    HELP!!!!
    Elite Beat Agents.... GO!!!!!!!
     
  3. Opium

    Former Staff Opium PogoShell it to me ™

    Joined:
    Dec 22, 2002
    Messages:
    8,185
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    We were discussing adding in slot-2 compatibility later on but we currently aren't working on it.

    It might happen though.
     
  4. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    I definitely support this, not everyone has a slot one cart!
     
  5. juggernaut911
    OP

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    yipidyskipidy!!!!!!

    thnx man!!!!!
    EBA [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     

Share This Page