Slot 1 GBA

Discussion in 'M3 Adapter' started by benjp2k1, May 22, 2007.

May 22, 2007

Slot 1 GBA by benjp2k1 at 10:53 PM (1,410 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. benjp2k1
    OP

    Newcomer benjp2k1 Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Messages:
    40
    Country:
    Japan
    Is it possible to play GBA ROMS on a Slot 1 device (M3 Simply)?
     
  2. leonardo71286

    Newcomer leonardo71286 Advanced Member

    Joined:
    May 27, 2006
    Messages:
    57
    Country:
    United States
  3. Shinji

    Member Shinji ҉҉ ҉҉

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,374
    Location:
    City of Delusion
    Country:
    United States
    Quoted for emphasis.
     
  4. benjp2k1
    OP

    Newcomer benjp2k1 Member

    Joined:
    Mar 28, 2007
    Messages:
    40
    Country:
    Japan
    Thank you.
     
  5. Sonicandtails

    Member Sonicandtails GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 10, 2003
    Messages:
    432
    Country:
    United States
    This topic is created weekly.
     
  6. Shinji

    Member Shinji ҉҉ ҉҉

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,374
    Location:
    City of Delusion
    Country:
    United States
    Trying to be nice. [​IMG]

    If you want a detailed explanation as to why this is not possible there was actually a thread earlier this month that explained it.
     
  7. TeenDev

    Member TeenDev GBAtemp's Original Hipster

    Joined:
    Apr 29, 2007
    Messages:
    633
    Country:
    United States
    Ill explain it.

    1). No GBA RAM
    2). NOO GBA mode to use the GBA ROM in the DS for Multiboot GBA like the GBAMP does.
    3). It would actually be possible if you had a EZFLash 3-in-1 or w/e.
     
  8. jono_

    Member jono_ GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    334
    Country:
    Australia
    weekly, at least.
     
  9. TetrisGOD

    Newcomer TetrisGOD Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    yap, I must admit, I was one of those who asked the same question. Do yourself a favor and put an end to all this nonsense and buy a ez 3-in-1 [​IMG]
     
  10. Shebang

    Member Shebang GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    464
    Country:
    Belgium
    but the simply is so adorable. Works like a charm.

    Someone suggested to buy a supercard that goes into slot 2. Quite expensive solution.
     
  11. FAST6191

    Reporter FAST6191 Techromancer

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    21,748
    Country:
    United Kingdom
    Supercards GBA abilities are less than brilliant:
    http://www.rothmans.joskeonline.com/supercardsite/index.php

    The other main bunch (m3, G6 and EZFlash) only struggle with classic nes/famicom mini (use an emulator like nesDS, pocketnes or HVCA) and a few ones that need patching (boktai, pokemon RTC, warioware twisted...).

    There are loads of what GBA cart to get threads with lots of discussion as well.
     

Share This Page