Sleep Mode Problems with Custom Robo DS

Discussion in 'R4 DS' started by Aoko, Apr 8, 2007.

Apr 8, 2007
  1. Aoko
    OP

    Newcomer Aoko Advanced Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    56
    Country:
    I'm using an R4 with the 1.8 Beta Firmware, Japanese Kingston 1GB. The game froze on two seperate occassions when I put my DS in sleep mode - first during a conversation with the protagonist's father, and the second during a battle. Power-cycling on the second incident gave me a regular NDS boot-up screen, with the R4 undetected in Slot 1. Is this something R4 or DS related, or is it the battery?

    Much thanks for replies. [​IMG]
     
  2. iwakura

    Member iwakura HHNNNNNNGGGG

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,161
    Location:
    California
    Country:
    United States
    i guess its possible the R4 rattled a bit and lost full connection with the DS...?

    that would have to be my guess, it would explain why power cycling led to undetected R4...
     
  3. Aoko
    OP

    Newcomer Aoko Advanced Member

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    56
    Country:
    It's only happened with Custom Robo DS so far, and none of the other games.
     
  4. Tikker

    Member Tikker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    653
    Country:
    Canada
    I've yet to run into a problem with Custom Robo Arena and my R4DS

    Maybe your micro Sd sucks?
     
  5. Sick Wario

    Member Sick Wario Club Nintendo

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    1,209
    Location:
    NNID: godrugal
    Country:
    United Arab Emirates
    i dont have that sleep mode crash, but i DO have a consistent crash when exiting garage in story mode with 'snipe' robo selected. other illegials seems to work fine

    dslite w R4/kingston J 1gb
     

Share This Page