Skylanders Wifi adapter kills HD

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by 3DPiper, Dec 27, 2011.

Dec 27, 2011
  1. 3DPiper
    OP

    Member 3DPiper GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Messages:
    360
    Country:
    United States
    I'm loading a seagate drive with CFGLoader.. Everything works fine..

    We got Skylanders for Christmas.. If I leave the Wifi adapter (or whatever it is) in the Wii
    when I boot, my harddrive won't load.. Take it out, everything is fine..

    Is there any way to leave it in all the time AND the hard drive work correctly?
     
  2. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,546
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    What do you mean with won't load?
     
  3. 3DPiper
    OP

    Member 3DPiper GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Messages:
    360
    Country:
    United States
    CFGLoader says it can't find the HD..

    Though- I just learned: it did this 10 times in a row,
    but then the next time it worked with the WiFi and
    HD plugged in..

    Weird.. I guess if it doesn't work, you just keep trying..
     
  4. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,546
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Which cIOS do you have installed currently?
     
  5. Fishaman P

    Member Fishaman P Speedrunner

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    3,176
    Location:
    Wisconsin
    Country:
    United States
    It's probably a power issue.

    Get a USB splitter cable, use it on the HD, and plug the power end into either a computer or a wall adapter.

    Oh, and by the way, SeaGate drives have the worst reputation for USB Loading.
     

Share This Page