Hacking Sky3ds wont change games

Furqaan12

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 14, 2021
Messages
163
Trophies
0
Age
18
XP
84
Country
Mauritius
I have an aky3ds card blue button and i have an sdcard 16gb
I have install 2 games and it wont change,when i press on the blue button it just stop blinking and when i hold it just stay on the blue light then continue blinking
Please help me on this problem
 

Furqaan12

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 14, 2021
Messages
163
Trophies
0
Age
18
XP
84
Country
Mauritius
Nope it does not have ap patches
I put the same game on another sd card and it work but on the another sd card it does not change

--------------------- MERGED ---------------------------

It remain on the first games and wont change games
 

duwen

Old Man Yoshi
Member
Joined
Sep 6, 2013
Messages
2,438
Trophies
1
Location
Bullet Hell
Website
www.exophase.com
XP
2,760
Country
United Kingdom
Yeah can you tell me what to do if my sd card wont change games
Sounds like an issue with the SD card.
Try reformatting it (check cluster size and file format are correct) and verify with h2testw, and then reconfigure it for diskwriter.
If all seems good, try it with just a couple of smaller games to verify if there's still a problem.

As for templates; I've got many, but 1202 is definitely the most recent one I have - although for some reason I'm still using 11xx... can't remember the exact number, but I think it was the one immediately prior to 1202.
 

duwen

Old Man Yoshi
Member
Joined
Sep 6, 2013
Messages
2,438
Trophies
1
Location
Bullet Hell
Website
www.exophase.com
XP
2,760
Country
United Kingdom
Hello i need another info about sky3ds
How will i know if a game is ap check
If the game is in any of the Sky3ds official templates AP checks won't matter; any game that the template allows diskwriter to copy to SD will work exactly like a retail cartridge. AP checks will only be an issue if you're attempting to make your own template.
 

Furqaan12

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 14, 2021
Messages
163
Trophies
0
Age
18
XP
84
Country
Mauritius
Ok
My last question is on r4i 2015 card
I have download a file for r4 ds card and the background is black,there is nothing written on the file and cannot load anything in it
I need the file for r4 ds card can i get it here or i need to create another thread for this?

--------------------- MERGED ---------------------------

If the game is in any of the Sky3ds official templates AP checks won't matter; any game that the template allows diskwriter to copy to SD will work exactly like a retail cartridge. AP checks will only be an issue if you're attempting to make your own template.
I will try to create my own template for this game legend of zelda hyrule warroirs
 

Furqaan12

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 14, 2021
Messages
163
Trophies
0
Age
18
XP
84
Country
Mauritius
Hey bro i have read how to create template and there is 2 thing that i dont understand
The part where we have to put the rom together and where we have to past it to the template.txt
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    do you look under the buttons of your mouse
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    why do your friends look under the buttons of your mouse
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    they dont it's just that they saw the outside of my mouse and said it was disgusting
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    oh wait I understand my braincells have increased
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    by 1
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    funnily enough when i was telling my openly femboy furry bf and my friend(we talk about femboys sometimes) they said "nope we don't wanna hear that that's disgusting"
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    why is cheeto dust of all things
    the subject that crosses the line
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Wait, Switch Online now has Super Mario 64, right?
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    i really hate to say this but
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    i dont think it does
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Huh, makes sense; they did sell that through the 3D All-Stars collection.
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Which, last I heard was removed from the eShop...so they might as well offer it again, I guess...
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Will they use the same Shindou-translated ROM, or the original English ROM?
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    googling it, it seems that mario 64 is on the service
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    in japan they use the shindou version apparently but in the states and elsewhere they use the original rom
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    oh boy oh boy oh boy i sure do love living in japan and being a mario fan, i just got the new expansion pack, i cant wait to do some bljs!
    +1
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    From what I've heard about the Expansion Pack, the emulator used has some noticeable input delay and/or lag...would BLJs even be possible?
    Gift
  • RichardTheKing @ RichardTheKing:
    Apparently Nintendo adapted the 3D All-Stars emulator, instead of their old Virtual Console emulator - or, if nothing else, copying what fans have done.
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    from what i can seem to gather there's some issues but nothing dramatic enough to severely impact what you're playing
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    honestly the whole expansion pack confuses me since i thought the nes/snes games were just a neat little bonus
    Gift
  • El_Doot @ El_Doot:
    wait julie your bf is a femboy holy shit im jealous
    +1
    Gift
  • AkiraKurusu @ AkiraKurusu:
    So many planes flying overhead, and they sound close...
    Gift
  • DJPlace @ DJPlace:
    do you need friends to play the games online for the switch exapsion pack i know snes and nes do.
    Gift
  • Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim:
    @El_Doot well hey hot people do get more benefits in life
    Gift
  • J @ Jephter:
    Please I need help with this. I just homebrew my old 3ds console and downloaded a CIA file, but after surfing through for only 10 sec or less this appears. please can someone help me? Thank you in advance.
    Gift
    J @ Jephter: Please I need help with this. I just homebrew my old 3ds console and downloaded a CIA file, but...