Simply Skin v1.0a

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by shaunj66, Jun 1, 2007.

Jun 1, 2007

Simply Skin v1.0a by shaunj66 at 7:38 PM (11,213 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. shaunj66
    OP

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom







    Simply Skin v1.0a

    Theme creation app for M3S/R4









    GBAtemp member jdbye has released version 1.0a of his M3 DS Simply / R4 DS Skin creation and previewing app 'Simply Skin'. Here's what he has to say about it:
    [​IMG] Download


     
  2. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    This is a great program, very helpful!
     
  3. bobrules

    Member bobrules GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    1,942
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
  4. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    edit: nevermind
     
  5. IBNobody

    Member IBNobody I try to keep myself amused.

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    1,127
    Location:
    Texas, Hang 'Em High
    Country:
    United States
    Is there an open discussion thread where everybody is suggesting ideas?
     
  6. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    Feel free to discuss and post suggestions in the topic i just linked to [​IMG]
     
  7. IBNobody

    Member IBNobody I try to keep myself amused.

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    1,127
    Location:
    Texas, Hang 'Em High
    Country:
    United States
    That topic is locked to me.
     
  8. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    It is? Guess they want you to use this topic to discuss in then [​IMG]
    *changes URL in download center*

    EDIT: I've seen that on most of the other stuff on the front page, you make a link saying "Discussion" leading to the news topic, maybe its an idea to do that to this topic too, since probably not everyone notices the little link saying "Read", and then they wonder why there's no link to a discussion topic [​IMG]
     
  9. IBNobody

    Member IBNobody I try to keep myself amused.

    Joined:
    Nov 16, 2006
    Messages:
    1,127
    Location:
    Texas, Hang 'Em High
    Country:
    United States
    Well ok!

    The only suggestion I had was to add e-book and GBA skinning screens.
     
  10. ravagekd

    Newcomer ravagekd Member

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    cant get this program to do anything in vista, running "elevated" or not. anyone got a FM for me to RTFM and im completely stupid & didnt see it linked anywhere, or is this just a software issue in the OS?

    edit: discovered that the process WAS running in the background after i tried clicking the program (i had three copies running when i just found this, heh), but there's still no "application" running that can be found from TaskMan, AltTab, minimize all my other active windows in case it was hiding out behind everything, nothing. doh [​IMG]
     
  11. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    Actually, i never even thought of that, but it's a good idea [​IMG]
    I'll look into it. GBA border will come first (maybe with possibility to use a tiled image as a border?).
    There's not really much to do about the GBA border though...
     
  12. AshuraZro

    Member AshuraZro Belongs in a museum.

    Joined:
    Feb 21, 2004
    Messages:
    2,409
    Location:
    Stoney Creek, ON
    Country:
    Canada
    I can say that running as adminitrator or setting compatibility mode doesn't seem to work at all. Oh wells.
     
  13. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    Ah, that's too bad. Well, i think most people still have XP (if they don't get Vista preinstalled that is) so it won't be a problem for the majority.
     
  14. ravagekd

    Newcomer ravagekd Member

    Joined:
    Jan 30, 2007
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    yeah, that's what i meant by running the program "elevated"... eg: running as administrator.

    jdbye, im not trying to make a personal dig here but is it impossible for you to look at the code and see what is causing the window display to not function properly in vista? I'm not defending the OS at all, I know it has its issues... that said, I also don't have problems getting 99% of programs to run and it's a bit sad to see you write it off.

    would have liked to see the program in action, ah well.
     
  15. lagman

    Former Staff lagman I wish I was green.

    Joined:
    Nov 5, 2003
    Messages:
    4,071
    Location:
    Me, To You
    Country:
    Mexico
    I tried to open the app but I keep getting this message:
    [​IMG]

    I'm using a AMD PC with WindowsXP.

    Any suggestions?
     
  16. Jdbye

    Suspended Jdbye Always Remember 30/07/08

    Joined:
    May 10, 2006
    Messages:
    1,071
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    lagman: did you extract the archive? It NEEDS the DLL, so if you don't extract both files in a directory, it won't work.
    If that's not the problem, then I'm not sure, but if you don't have SP2 and/or newest DirectX, that may be the problem. [​IMG]

    It doesn't work because... It's made in *cough*Game Maker*cough* [​IMG] Easiest way for me to do image manipulation.
     
  17. Sinkhead

    Former Staff Sinkhead yay p1ngpong.

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    3,692
    Location:
    Across the pond
    Country:
    United Kingdom
    I used to use GM a lot, isn't GM7 Vista compatible?
    Also, does anyone know the gap (in pixels) between the two screens?

    Thanks
    - Sam
     
  18. Ad_Enuff

    Member Ad_Enuff GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    I think I have found a bug

    I'm trying to create a theme, but every time I browse my PC to locate the image on my hard drive I get this error

    ERROR in
    action number 1
    of Draw Event
    for obj_1_scr1:

    Trying to draw non-existing sprite

    ABORT or IGNORE
     

Share This Page