Silly question about boot2

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Deviyl, Jul 15, 2009.

Jul 15, 2009

Silly question about boot2 by Deviyl at 1:50 AM (516 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Deviyl
    OP

    Member Deviyl GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Just curious about boot2 with BootMii.. I've got a new LU64+ Wii and BootMii installed as IOS.

    Is it impossible for BootMii to run as boot2 on new Wiis? Or has the functionality just not been unlocked yet?

    Thanks =)
     
  2. s3phir0th115

    Member s3phir0th115 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 31, 2008
    Messages:
    700
    Country:
    United States
    You can't run it on newer wii's as boot2 because the exploit they were using relied on a boot1 vulnerable to the trucha bug, something the newer wii's have fixed.
     
  3. WiiGuy10

    Newcomer WiiGuy10 Newbie

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    "Installing as boot2 is the most useful way to install BootMii, but it requires that we exploit a particularly silly bug in a part of the system that can not be changed under any circumstances. Nintendo finally fixed this bug in new Wiis that were released sometime in 2008. We have looked for a suitable replacement for this exploit, but have not found one, and it does not seem likely that anyone ever will." per bootmii
     
  4. Deviyl
    OP

    Member Deviyl GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    418
    Country:
    United States
    Thanks for the info. =)
     

Share This Page