1. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,406
    Country:
    Mexico
  2. Escape1975

    Escape1975 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 14, 2021
    Messages:
    83
    Country:
    Canada
    I believe the above attachment lacks 0.17.1 loader patch in patches.ini ?!
     
  3. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,406
    Country:
    Mexico
    That's because that's the one for 0.17.0.
    The one for 0.17.1 is in the OP.
     
  4. Escape1975

    Escape1975 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 14, 2021
    Messages:
    83
    Country:
    Canada
    I see now, shouldn't the 0.17.1 release cover 0.17.0 as well making 0.17.0 release redundant? Just wondering ...
     
  5. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,406
    Country:
    Mexico
    Yeah it does, but I wanted to keep the 0.17.0 release saved up, just for archival purposes.
     
    Escape1975 likes this.
  6. toxic9

    toxic9 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    699
    Country:
    Don't forget to update the first bold sentence on the OP!
     
    ShadowOne333 likes this.
  7. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,406
    Country:
    Mexico
    Oh damn you're right, thanks for the reminder :P
     
    toxic9 likes this.
  8. LyuboA

    LyuboA Unknown Entity
    Member

    Joined:
    Jun 1, 2018
    Messages:
    483
    Country:
    Bulgaria
    theres no issue having loader and fs ips patches even when using fss0 to boot actually its very convinient if you
    need to switch between both boot methods so its better to have them then not
     
    Escape1975 likes this.
  9. Diginic

    Diginic Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 11, 2021
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Since using this new firmware and atmos the only working installer is tinfoil and that dev is very opinionated and his app keeps deleting patches.ini. Lol

    Anyway, I just use fusee primary to boot. This thread really helped me out. Thanks all!


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
  10. LyuboA

    LyuboA Unknown Entity
    Member

    Joined:
    Jun 1, 2018
    Messages:
    483
    Country:
    Bulgaria
    All installers have been updated to work on 11.0.0 so you can use any of them Awoo. Tinleaf, TinWoo, AtmoXL and Goldleaf has also updated version but its only on XorTroll discord server only
    and yes you can launch fusee-primary from hekate but you need to delete patches.ini
    i will pm you
     
  11. bowidin

    bowidin Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 6, 2021
    Messages:
    2
    Country:
    Germany
    Where to get the new goldleaf?
     
  12. toxic9

    toxic9 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 13, 2016
    Messages:
    699
    Country:
    on @XorTroll discord!
     
    Tyvar1, BigOnYa and bowidin like this.
  13. Zyvyn

    Zyvyn GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 9, 2017
    Messages:
    2,024
    Country:
    United States
    So I just updated my switches firmware along with atmosphere and after copying these files to the SD I don't seem to have sigpatches
     
  14. BigOnYa

    BigOnYa Sofa King Special
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2021
    Messages:
    1,102
    Country:
    United States
  15. mrdude

    mrdude GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    1,092
    Country:
    You shouldn't start a sentence with 'So'. You also forgot to add punctuation to most of your sentence. Do you also expect people to know what 'These Files' are that you copied to your MicroSD card? There's some good members here, but none of them are mind readers. You should be more specific.
     
    peteruk likes this.
  16. Zyvyn

    Zyvyn GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 9, 2017
    Messages:
    2,024
    Country:
    United States
    I apologize for the punctuation. By "These Files" I meant the files linked in the thread to the sigpatches. This is generally a struggle I have every time I go to update stuff on my switch. It seems that generally I go a few months without updating stuff and when I eventually do update I manage to break everything. For example this time I downloaded the latest mesosphere version of atmosphere. Next I downloaded the latest hekate. After that I booted the system did my system update and then that's when I remembered I need to update my sigpatches as well. So I came to this thread copied them over and I cant get them to work it seems.
     
  17. mrdude

    mrdude GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    1,092
    Country:
    Does your switch boot into Atmosphere? Did you do a clean install? You can basically remove the Atmosphere folder and the patches.ini file from the bootloader folders on the root of your sd card - then copy Atmosphere and hekate (if using patches.ini and hekate), then install the sig patches (unzip first). If you're still having issues, use a new sd card or format it first.
     
    peteruk and BigOnYa like this.
  18. Zyvyn

    Zyvyn GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 9, 2017
    Messages:
    2,024
    Country:
    United States
    Thank you I got it working. Though I have 1 question. I had 1 app that I tried to run to test of sigpatches were working a while back. After getting them working it is now saying the app is corrupted data and crashes the system when attempting to check for corrupted data.
     
  19. BigOnYa

    BigOnYa Sofa King Special
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2021
    Messages:
    1,102
    Country:
    United States
    I'd say uninstall the app. then reinstall it, see if that helps
     
  20. mrdude

    mrdude GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    1,092
    Country:
    Atmosphere sometimes crashes and writes logs to the sd card (it even writes logs when not crashing). The facts are that exfat is a rubbish file system and if a log is being written and Atmosphere crashes at the same time - this can corrupt the sd card. Stick to using fat32. You can get around the logs being written like this:
    Create an empty file in notepad, save it with the same name as the folders in atmosphere where logs are written - remove the folder when logs are stored and put the file with the same name in it's place. Now logs won't be written you your card and it will less prone to corruption.
     
    BigOnYa likes this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Sigpatches, Atmosphere, secondary