1. mrdude

    mrdude GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    1,153
    Country:
    ES and FS patches remain the same - I checked this morning. Only loader patch needs updated (and has already been posted).
     
    Tyvar1, peteruk, BigOnYa and 2 others like this.
  2. mrdude

    mrdude GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    1,153
    Country:
  3. Brawl345

    Brawl345 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    690
    Country:
    Germany
    Last edited by Brawl345, May 13, 2021
    BigOnYa likes this.
  4. mrdude

    mrdude GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    1,153
    Country:
    Pending updates don't contain the full 219 files (for exfat), it only contains files that are actually updated - for example sometimes a pending update may only have 143 that are actually updated. You should always update properly and then dump.
     
  5. impeeza

    impeeza GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    177
    Country:
    Colombia
    Hi, As stated the Firmware do no need new sigpatches, Atmosphère and Hekate does, this are generated using AutoIPS
     

    Attached Files:

    Tenkamomo and tpax like this.
  6. pofehof

    pofehof GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 23, 2019
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    As mentioned, that probably isn't best to dump.

    That being said, if you only need to install NSPs and dump firmware, Goldleaf is the way to go since it's both in one. If you need to install other file formats and dump firmware, @mrdude 's app is great since, AFAIK, other title installers don't have the ability to dump firmware.
     
  7. Dt123

    Dt123 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Messages:
    58
    Country:
    United States
    There used to be two threads of patches one for hekate and one for fusee primary, is it only one set of patches now?
     
  8. BaamAlex

    BaamAlex S̶̥͝l̷̹̀͗e̶̼̖̩̅͊e̷̛̦͉̦p̷̘͌͝i̵͇̠̞̿̌n̷̰͚͌̓͝g̷̦̲̍̆͝
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2018
    Messages:
    3,749
    Country:
    Germany
    Here is only this thread...
     
  9. .Darky

    .Darky GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    1,249
    Country:
    Peru
    I'm new to this whole sigpatches thing, I have a Mariko Switch. Just updated Atmosphere to the latest version and will update emunand to 12.0.1 from 11.0 with daybreak. Which sigpatches am I supposed to use, the ones of the fusee.zip o hekate.zip?
     
  10. impeeza

    impeeza GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    177
    Country:
    Colombia
    I depends the bootloader you use. At first you need fusee and if you boot hekate use these too.
     
  11. Natural

    Natural GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jul 25, 2014
    Messages:
    336
    Country:
    United States
    So which files exactly need to be replaced? Because I'm getting the nxboot package1 error.
     
  12. impeeza

    impeeza GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    177
    Country:
    Colombia
    That error has nothing to do with sigpatches. Update atmosphère and Hekate to last versions
     
  13. .Darky

    .Darky GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    1,249
    Country:
    Peru
    I use Hekate. I need both of them then?
     
  14. impeeza

    impeeza GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    177
    Country:
    Colombia
    That's wright both should be applied.
     
  15. Hayato213

    Hayato213 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    9,467
    Country:
    United States
    Use Hekate/fss0 if you use hekate fss0 build, if you chainload into fusee primary you need fusee patches.
     
  16. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,505
    Country:
    Mexico
    Sorry, guys.
    Haven't had the time to update the OP with the 19.3 Atmos patches, but will try to do so tomorrow morning, and update my Switch's while I'm on it lol
     
    tpax, Tyvar1 and impeeza like this.
  17. garzacorporations

    garzacorporations Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 21, 2016
    Messages:
    64
    Country:
    Spain
    Amy chance to fix ACNH sigpatches so it works again?
     
  18. BaamAlex

    BaamAlex S̶̥͝l̷̹̀͗e̶̼̖̩̅͊e̷̛̦͉̦p̷̘͌͝i̵͇̠̞̿̌n̷̰͚͌̓͝g̷̦̲̍̆͝
    Member

    Joined:
    Jul 23, 2018
    Messages:
    3,749
    Country:
    Germany
    There are no sigpatches specifically for acnh. Download them from itotaljustice from github.
     
  19. impeeza

    impeeza GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    177
    Country:
    Colombia
    For me, I have a Erista vulnerable switch, atmosphère 0.19.3, Firmware 12.0.1 and the latest sigpatches uploaded on the OP and me, and Animal Crossing New Horizonts, V0, V1.3.1, V1.10.0, 2DLC, works just fine, I did try installing the base, running, the 1.3.1 update, running, 1.10.1 running and DLC and at each time the software execute all fine. please update all your sigpatches.


    P.D. I have NOT any cheat or LayerefFS files for the game, you can try backup and delete it then try to run the game
     
    Last edited by impeeza, May 15, 2021
    ShadowOne333 likes this.
  20. ShadowOne333

    OP ShadowOne333 QVID PRO QVO
    Developer

    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    10,505
    Country:
    Mexico
    Sigpatches pack on the OP has been updated for Atmosphere v0.19.3 and Switch FW 12.0.2.
    Enjoy!
     
    kimgage, Crezut, TAOKTC and 3 others like this.
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Sigpatches, Atmosphere, secondary)