Hacking RELEASE Sigpatches for Atmosphere (Hekate, fss0, fusee & package3)

KiwiSwitcher

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jun 14, 2019
Messages
63
Trophies
0
XP
203
Country
New Zealand

BaamAlex

Rülpsen ist Alpha
Member
Joined
Jul 23, 2018
Messages
4,756
Trophies
1
Age
27
Location
Lampukistan
XP
4,269
Country
Germany
anything up-to-date somewhere?
hauen.gif
hauen.gif
hauen.gif
hauen.gif
hauen.gif


You are in a thread where you can download the latest sigpatches :facepalm:
 
  • Like
Reactions: impeeza

impeeza

¡Kabito!
Member
Joined
Apr 5, 2011
Messages
1,214
Trophies
1
Age
44
XP
1,913
Country
Colombia
Hello everybody, I just take the next test:

Update to Firmware 12.1.0, update to Atmosphère 0.19.5 and update to Hekate 5.5.8, remove custom themes and restart to Lockpick_RCM 1.9.3 and get the new Prod.keys file

Boot to nyx, delete from SD:
  • \atmosphere\exefs_patches\es_patches
  • \atmosphere\kip_patches\fs_patches
  • \atmosphere\kip_patches\loader_patches.
  • \bootloader\patches.ini
generate new set of patches using MrDude's Auto-IPS https://gbatemp.net/threads/autoips-sig-patcher.574126 copy the generated patches to SD Card, result: Black Screen after boot logo ;(

Boot again to NYX delete last listed elements and copy the files from the file on the OP of this thread, reboot to HOS and every works just fine

Boot to NYX, delete items and copy Exhumer's sigpatches https://github.com/eXhumer/patches/releases boot to HOS and NSP installed games doesn't work

Again boot to NYX an delete items, then uncompress the files from iTotalJustice https://github.com/ITotalJustice/patches/releases, boot to HOS and every works just fine.

So, if you have trouble, please remove EVERY FILE RELATED TO SIGPATCHES and try coping a fresh set of files from this post.

PD. my switch is a Erista unpatched one.
 
Last edited by impeeza, , Reason: clarify hardware version

dorisnov

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Oct 4, 2016
Messages
67
Trophies
0
Age
29
XP
342
Country
Spain
I'm having some trouble, I with with the patches:

When I install some backups and I go to the home screen I have a empty icon with a loading symbol inside and backups does not launch. My SD got corrupted so I bought a new one and made a new emummc with all new downloaded files and this keep happenign. I'm getting an error while installing with DBI, using goldleaf switch just freezes. If i can I share a screenshot asap.

Weidly this does not happen with Mario, those are fine.

I'm on 12.1.0 - 0.9.5AMS using latest sigpatches from ITotalJustice for hekate booting fusee-secondary.

Maybe my hekate_ipl is not correctly configurated, can anyone share the ipl for hekate please?

EDIT: Nnm, ipl was bad.
 
Last edited by dorisnov,

deejaybenji

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Apr 14, 2020
Messages
52
Trophies
0
Age
33
XP
62
Country
United Kingdom
Sorry for the total noob question but when I use the file in the first post, if I try to drag these onto my SD card to the atmosphere folder it asks me if I want to skip or replace the files, should I be replacing what's currently in there with these new files?
 

laz305

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
742
Trophies
0
XP
1,323
Country
United States
Sorry for the total noob question but when I use the file in the first post, if I try to drag these onto my SD card to the atmosphere folder it asks me if I want to skip or replace the files, should I be replacing what's currently in there with these new files?
Yes. As usual backup the folder first just in case tho. I usually just zip it
 
General chit-chat
Help Users
    NoobletCheese @ NoobletCheese: Hi Ramesh, please join our weird puddle.