Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hojo1124

    hojo1124 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 8, 2014
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    By any chance, are you using mission-control? I was and that turned out to be the problem.
    I did a clean atmosphere install and it solved the problem but only because I deleted mission-control's folders along with it, as soon as I reinstalled them it happened again, then as soon as I deleted them it started working again.
    Not sure why it happens though.
     
    Al3Drk likes this.
  2. BobSmoth

    BobSmoth Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 19, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I wanted to firstly thank the OP for providing these sigpatches! They are very much appreciated.

    The main reason I am posting here is because I used these sigpatches and my Switch said that SM3DAS was corrupt. I had made the incorrect assumption that I was using fusee-primary but I am using Hekate/fss0/fusee-secondary. When I used the patches from your other thread, I was successful in loading and running the game. My suggestion: Can you edit the first post of each thread to point to the other with maybe a little more clarification on which one to use. Yes, some of us (me) are too dumb to figure it out sometimes. Thanks!
     
  3. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    12,737
    Country:
    United States
    It not only literally states in the title which bootloader these patches work but also in the first post.
     
  4. BobSmoth

    BobSmoth Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 19, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Do I use Hekate? Yes
    Do I use Atmosphere? Yes
    Was fusee-primary updated when I updated Atmosphere? Yes

    This led me to believe that I should use the sigpatches in this thread. When I Googled further I found the other thread which I did not believe applied to me but I tried it anyway. I figured it out on my own and I am offering a suggestion that may help others: Put a link in the top of each thread pointing to the other, and clarify their usage just a bit more.

    Or, I don't really care. With people like you giving me trouble. I won't be posting again.
     
  5. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    12,737
    Country:
    United States
    And I'm supposed to care that you're not posting again? The Switch hacking community was doing fine before this post and will continue doing fine with or without you. The fact alone that you're not willing to post again means you have nothing of value to contribute anyways.
     
    musmanzafar and DarknessPlay3r like this.
  6. Al3Drk

    Al3Drk Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 27, 2019
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    The real MVP. this worked. thanks man.
     
    wii07 likes this.
  7. wii07

    wii07 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    92
    Country:
    Finland
    Is the guy making this MissionControl in the forum here? I got the same problem but i also like to use the wii u pro controller on the switch.

    So how to contact him to tell this issue so he maybe could fix hat. Only game i had problems so far with was Hades, or had anyone else also trouble with other ones?
     
  8. Ichigo-Bankai

    Ichigo-Bankai Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Netherlands
    Yoyo community,

    Last night I tried to update my atmosphere to new the version that has been released a couple of days ago, but without any success. I therefore continued with the older version of atmosphere and put everything back like how it used to be.

    I wanted to download some other games on my switch but it told me that I had to update my sigpatches. This is the part where it gets weirder and weirder. it kept failing the installation after I tried a couple of times to install the game. I thought of myself that I really put everything back as it used to be. however, I tried a couple of things like placing my backup atmosphere folder over my current folder. nothing really seemed to work. I have to start all over again to make it work again.

    Is there any link or something with a tutorial on how to do this all again for the new version of atmosphere?
     
  9. wii07

    wii07 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    92
    Country:
    Finland
    Delete everything except the nintendo folder and than start from scratch. So you wont lost your installed games.
     
  10. Ichigo-Bankai

    Ichigo-Bankai Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Netherlands
    I managed to launch it in CFW.. However, when I boot Hekate, it tells me that I should update my bootloader... It should be upda
    ted by now, since I run atmosphere 14.4
     
  11. Ibcap

    OP Ibcap GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    262
    Country:
    United States
    Hekate doesn't come with atmosphere
     
  12. Ichigo-Bankai

    Ichigo-Bankai Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Netherlands
    ah yeah, sorry. I wasn't clear...

    I'm still having this issue with the bootloader.. when I launch hekate its in yellow letters that I should update my boatloader.. anyone that has the same issue?
     
  13. NoxiousNinja

    NoxiousNinja Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2020
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    Does the Hekate payload in whatever you're using as an injector match the version of the bootloader files on your SD card?
     
  14. Pioneer32

    Pioneer32 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 19, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Will this work if I'm using an older ofw? Im still using whatever was before 10.1.0, I think 10.0.4
     
  15. Ibcap

    OP Ibcap GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    262
    Country:
    United States
    Yes
     
  16. sudeki300

    sudeki300 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Messages:
    765
    Country:
    we really don't want people like you in the community who expect others to change things around just to keep you happy as you messed up, everyone is helping others here so please take your horrible behaviour elsewhere, i don't see no one giving you trouble. learn you was wrong and suck it up, that's how you learn and grow. anyway exit's to the left so, seeya.
     
    Ichigo-Bankai and DarknessPlay3r like this.
  17. musmanzafar

    musmanzafar Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 1, 2019
    Messages:
    26
    Country:
    Pakistan
    Updated to latest atmosphere (14.4) by deleting the atmosphere and sept folders and adding the new ones. Applied sigpatches. Uses the new fusee primary payload (comes with atmosphere) and everything is working as intended. No more crashes on Mario 64. Goldleaf plus quark to install the games. I have always used sx os from day one. This is my first time with atmosphere and I am not disappointed at all. I am using both at the moment and I can't be happier. Just need a tutorial on how to play Link's Awakening with overclock and 60fps. Thank you all for helping. Will really appreciate the further help
     
  18. Ichigo-Bankai

    Ichigo-Bankai Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Netherlands
    Good question.. I have no clue how to look that up.. can you maybe give instructions of how to check this up? I downloaded a couple of fusee primary files and atmosphere files.. my desktop is kind of a mess
     
  19. adimah

    adimah Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 18, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    United Kingdom
    I think the latest Hekate is 5.3.3.
    Google Hekate 5.3.3 and download the zip file
    Extract this zip file and copy content to the SD card, this will update the bootloader on you SD card
    Use the injector to inject payload Hekate 5.3.3
     
  20. Ichigo-Bankai

    Ichigo-Bankai Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 2, 2020
    Messages:
    21
    Country:
    Netherlands
    Hey bud, I tried exactly what you said to do by downloading the new Hekate 5.3.3 and extracted the zip file. I put the files on my sd folder, but the same issue still occures..
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Sigpatches, Atmosphere, primary

Thread Status:
Not open for further replies.