Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hippy dave

    hippy dave BBMB
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Messages:
    6,602
    Country:
    United Kingdom
    It depends on the kind of crossing. If it's a pedestrian crossing that crosses one street, then the button will do something, the first time. If it's a road junction where the lights control traffic going in different directions, and also has a step in the sequence for pedestrians, then the sequence will run in the same order every time regardless, and the button is just there so you feel like you're doing something.
     
    roqnrob likes this.
  2. Ace88

    Ace88 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 20, 2019
    Messages:
    66
    Country:
    Germany
    Any updates regarding the sig-patches?
     
  3. Ibcap

    OP Ibcap GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    379
    Country:
    United States
    Guys really no need to have 20 posts asking about sigpatches everytime theres an update. Ill post them when i or drax gets them.
     
    MSco, _Roxas_ki, burhansalih and 11 others like this.
  4. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,391
    Country:
    United States
    I thought sigpatches were needed for a specific firmware version (10.x or 9.x), but they are needed for a specific AMS version instead?
     
    DuveltjeDG likes this.
  5. Ibcap

    OP Ibcap GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    379
    Country:
    United States
    Both
     
    naddel81 likes this.
  6. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,391
    Country:
    United States
    so I need sigpatches for AMS 14.4 and CFW 10.x
    and for AMS 14.4 and for CFW 10.y are different?
     
  7. Xyphoseos

    Xyphoseos Hack or no games
    Member

    Joined:
    Jun 29, 2016
    Messages:
    1,769
    Country:
    France
    I just updated my switch, I dl all and this sig patch too, I can't start tinfoil, hbmenu and goldleaf (I can't start nothing that is not an official game I think) What can I do ?
     
  8. mathew77

    mathew77 Lovin' life.
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2019
    Messages:
    675
    Country:
    Kazakhstan
    All you need is calm down and wait for the new sigpatches.
     
    _Roxas_ki and naddel81 like this.
  9. Ibcap

    OP Ibcap GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    379
    Country:
    United States
    Minor firmware updates generally wont need new sigpatches
     
  10. wii07

    wii07 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    98
    Country:
    Finland
    You have to wait for the new 14.4 Sigpatches, dont worry, they will pop up in the next hours as usual. After that everything will be working again as before.
     
    Xyphoseos and naddel81 like this.
  11. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,391
    Country:
    United States
    so I am NOT deleting all the games that won't start now because they will start again after updating sigpatches for AMS 14.4?
     
  12. pOOB73

    pOOB73 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 27, 2018
    Messages:
    46
    Country:
    Germany
    If you want you can delete all games, but it's not necessary.
     
  13. 1basti1

    1basti1 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2019
    Messages:
    209
    Country:
    Germany
    yes
     
  14. Brawl345

    Brawl345 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    688
    Country:
    Germany
    yes, with new patches you may need to verify them if the system asks.
     
  15. wii07

    wii07 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    98
    Country:
    Finland
    They will work just normal after changing the sigpaches and doing a reboot after that.
     
    naddel81 likes this.
  16. naddel81

    naddel81 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    2,391
    Country:
    United States
    But I need sigpatches for Hekate or fusee? What is the difference?
     
  17. NoxiousNinja

    NoxiousNinja Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2020
    Messages:
    25
    Country:
    United States
    It looks like Atmosphere Loader is almost unchanged from 0.14.3 to 0.14.4, so for 0.14.4, you can probably

    1. Take the 0.14.3 zip from the OP here and extract it
    2. Go into the atmosphere\kip_patches\loader_patches folder
    3. Copy 384286127A10E36F98D5BC1E3A8454DF112572ECC342A366957270362700E787.ips
    to 20EFF0183DA095635F99E8978A90C27C7D3F42E6504DF328F42ACC280EB05D1B.ips
     
    Last edited by NoxiousNinja, Sep 17, 2020
  18. wii07

    wii07 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    98
    Country:
    Finland
    When you just use Atmos 14.4 and fusee gelee for booting that up you just need the new patches in the atmos folder and put them on your switch.

    But there are not out atm, so you have to wait for now.
     
    Last edited by wii07, Sep 17, 2020
  19. Bravestarr

    Bravestarr GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    102
    Country:
    Germany
    Hi, i wanted to the the All-Star Crash Problem and installed Atmosphere 0. 14.4 and came here for the sig patches and installed them. My system says 10.0.4 AMS 0.14.4. I can run older games like Odyssey but Paper Mario and All-Stars won't start. Do i have to get in line and wait for new patches in this thread?
     
  20. wii07

    wii07 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    98
    Country:
    Finland
    Yes, you have to wait for the Sigpatches for 14.4 now, the one in this thread are for 14.3 till now.
     
    Bravestarr likes this.
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Sigpatches, Atmosphere, primary

Thread Status:
Not open for further replies.