1. Ibcap

    OP Ibcap GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    208
    Country:
    United States
    You take the atmosphere folder in the download and put it on the sd root, selecting to merge it with the preexisting folder when asked
     
  2. ASDWEasdaweAsdaweewadsads

    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Italy
    How do i know if i have fusee primary? i have a 4.1.0 patched switch with a emuMMC at 10.1.0 witch is why i want the sigpatches so i can use goldleaf to dowload without it giving me an error...
     
  3. Lacius

    Lacius GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    13,581
    Country:
    United States
    If you're booting with Hekate, odds are you aren't using fusee-primary, unless you specifically set it up to chainload fusee-primary.
     
  4. ASDWEasdaweAsdaweewadsads

    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Italy
    oh ok, where can i find the right patches then?
     
  5. Lacius

    Lacius GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    13,581
    Country:
    United States
    Fusee-primary is recommended.
     
  6. ASDWEasdaweAsdaweewadsads

    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Italy
    should i set it up to chainload fusee-primary? if so do you know of any guide that tells you how to do it? thanks for answering!
     
  7. osaka35

    osaka35 Instructional Designer
    Moderator

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    3,197
    Country:
    United States
    If not using fusee-primary, this is the link you want:
    https://gbatemp.net/threads/sigpatches-for-atmosphere-hekate-fss0-fusee-secondary-only.571543/

    If you want to learn to use fusee-primary, as some will tell you there are benefits/cons, then i'm sure this thread has some good info on how to get that setup.
     
    Last edited by osaka35, Aug 10, 2020
  8. ASDWEasdaweAsdaweewadsads

    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Italy
  9. Lacius

    Lacius GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    13,581
    Country:
    United States
    If you're using an emuMMC, do the following:
    1. Make sure the SD card is FAT32.
    2. Remove all CFW files/folders from your SD card (that would be folders like /sept/ and /atmosphere/)
    3. Download the latest Atmosphere
    4. Download the latest fusee-primary (next to Atmosphere)
    5. Download these signature patches (for Atmosphere v0.14.1)
    6. Put Atmosphere and the signature patches onto your SD card
    7. Set "emummc!enabled = 1" in emummc/emummc.ini
    8. Put the SD into your Switch
    9. Launch Atmosphere using fusee-primary (not Hekate)
    10. Check that you've booted into your emuMMC
     
  10. peteruk

    peteruk GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jun 26, 2015
    Messages:
    2,533
    Country:
    United Kingdom
    finally a sticky thread - thank you moderators / admins :)
     
    masterchan777 likes this.
  11. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    12,252
    Country:
    United States
    You put the files on your SD card.
     
  12. ASDWEasdaweAsdaweewadsads

    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Italy
    do you just put them in? or do you need to put them in a specific folder?

    EDIT: nevermind i found it!
     
    Last edited by ASDWEasdaweAsdaweewadsads, Aug 11, 2020
  13. Ihy

    Ihy Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 8, 2020
    Messages:
    17
    Country:
    Nigeria
    Hi lacius, I need your trusted guidance once more
     
  14. Lacius

    Lacius GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    13,581
    Country:
    United States
    What do you need help with?
     
  15. gorzul

    gorzul Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 13, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Serbia, Republic of
    thanks mate
     
  16. Ihy
    This message by Ihy has been removed from public view by Foxi4, Aug 16, 2020, Reason: Requesting warez.
    Aug 16, 2020
  17. Ibcap
    This message by Ibcap has been removed from public view by Foxi4, Aug 16, 2020, Reason: Response to a deleted post.
    Aug 16, 2020
  18. Ihy
    This message by Ihy has been removed from public view by Foxi4, Aug 16, 2020, Reason: Requesting warez.
    Aug 16, 2020
  19. Ibcap
    This message by Ibcap has been removed from public view by Foxi4, Aug 16, 2020, Reason: Reply to a deleted post.
    Aug 16, 2020
  20. Jsasi

    Jsasi Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Austria
    doesn't new fw support exFAT? is it necessary to use FAT32 for 256 gb / 512 gb sdcard mostly if games are greater than 4gb file size?
     
  21. Lacius

    Lacius GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    13,581
    Country:
    United States
    You can install exFAT support, but the exFAT drivers on the Switch are prone to data corruption compared to FAT32.

    You should not put NSP files onto the SD card directly. Install your games over USB, FTP, or internet instead.
     
    Last edited by Lacius, Aug 21, 2020
    peteruk and Ibcap like this.
  22. Jsasi

    Jsasi Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Austria
    What is fusee primary? I can't really find the answer online. Maybe I don't understand the terms. Does it mean having to run emuMMC? I put all my files in a single 256 GB sdcard in exFat bc I had issue with fat32. I can rcm hekate, primary or secondary but sigpatch says they can't load my games. Even when I boot primary in hekate.
     
  23. Ibcap

    OP Ibcap GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    208
    Country:
    United States
    1. Its atmospheres payload
    2. It does not have to run emunand
    3. Dont use exfat, its prone to corruption, any fat32 issues you had were probably user error
    4. If youre using primary and these patches then the game issues are unrelated
     
    Tyvar1, Jsasi, osaka35 and 1 other person like this.
  24. Jsasi

    Jsasi Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 1, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Austria
    If I use Tegra and able to use payload fusee primary does that means I'm in? I tried burnout but says can't open. Is it the sigpatch or dump (backup) file?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Sigpatches, Atmosphere, primary