1. Ibcap

    OP Ibcap Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Yes these work on 10.1.0. Make sure youre using fusee primary to boot.
     
  2. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    315
    Country:
    United Kingdom
    Im using fusee primary :)
     
  3. Ibcap

    OP Ibcap Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Did you update to the new patches i just posted a few hours ago? If so, are the failing games official clean nsps or homebrew/converts
     
    Deleted User likes this.
  4. burhansalih

    burhansalih GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2009
    Messages:
    315
    Country:
    United Kingdom
    Yep I did...I solved it by clean installing switch and SD card and all works now They are all clean NSP's...Thank you :) Looking forward to AMS 14 and new patches.
     
  5. Mrperson0

    Mrperson0 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2015
    Messages:
    260
    Country:
    United States
    I believe if you report the first post, mods will change it faster since you are the one who created the topic. Probably changing it to "Atmosphere Patches (fusee-primary)" or something would be best, since you don't have to worry about changing the topic title every time a new AMS is released.
     
  6. xkoeckiiej

    xkoeckiiej Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 24, 2020
    Messages:
    7
    Country:
    Netherlands
    After updating to 10.0.4 via Choidujour i had gamecrashes.
    I updated cleanly to the newest ams and deleted all other old files i had on the sd (atmosphere folder and sept folder).
    Now, when in hekate, i can choose from 4 options instead of 3.
    Normally i was able to choose between
    CFW sysMMC which now bluescreens (since update to 10.0.4)
    CFW emuMMC which boots fine but the sigpatches wont work(10.0.4 | 0.13.0)
    stock sysnand which is still fine and untampered. (9.2)
    Fusee which is now added, which boots emunand AMS with sigpatches. (10.0.4 | 0.13.0)

    I'm happy it works but i dont fully understand where Fusee came from and why it's suddenly an option in the boot page of hekate now.
     
    Last edited by xkoeckiiej, Jul 14, 2020
  7. OldGnashburg

    OldGnashburg Canadian Zoomer
    Member

    Joined:
    Feb 6, 2017
    Messages:
    356
    Country:
    Canada
    If I boot fusee-primary.bin in Hekate will these sigpatches work? Or do I have to boot fusee-primary.bin straight from RCM?
     
  8. CassioAug

    CassioAug GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 20, 2019
    Messages:
    122
    Country:
    Brazil
    If you boot fusee-primary in Hekate or directly with a payload injector, is the same. In both ways you will need fusee sigpatches.
    Just if you boot by Hekate's launch button that you will need Hekate's sigpatches.
     
  9. Schnitzelflo44

    Newcomer

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    Germany
    Can I run Hekkate?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Ist es möglich mit einem Treffer Karte?
     
  10. seany1990

    seany1990 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 3, 2015
    Messages:
    169
    Country:
    So ive been out of the scene for a few months because my mum stole my switch to play animal crossing during lockdown so theres a few things I need cleared up.

    I've been used hetake + atmosphere to boot my emumcc. Without doing any research I updated my atmosphere and firmware to latest versions and my switch wouldnt boot. So I found this thread and downloaded the latest fusee primary to boot using that in hetake. I have the patches from the OP in this thread also on my switch SD card but I now can't get animal crossing to start. My other games do start except this one (the only one I need working for the time being.)

    Is there anything I can do?

    edit: When I say start I mean it gives me "this software was closed because an error occured" error message shortly after the switch logo appears.
     
    Last edited by seany1990, Jul 15, 2020
  11. beefsquatch

    beefsquatch Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 7, 2020
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    this thread fixed my issue with my games not running on atmosphere.. thanks so much!
     
  12. Ibcap

    OP Ibcap Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Try this:
    Go to rcm, hold volume up and down and push fusee primary. Itll boot you to maintenance mode.
    After that shut down and boot cfw as normal, and try running the game again. If that doesnt work try reinstalling the game or if you have any cheats/mods disable them.
     
  13. oz12

    oz12 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    does it work with firmware 10.1.0?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Do the sigpatches work with firmware 10.1.0? I updated my switch to firmware 10.1.0 but all my games don't load and i have sigpatches installed.
     
    Last edited by oz12, Jul 15, 2020
  14. Ibcap

    OP Ibcap Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Yes it does. Make sure youre following the directions on the op.
     
  15. oz12

    oz12 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    So we have to create a download folder in the root of the Sd Card and install the sigpatches in that folder or just install the sigpatches to the root of the folder because you said to merge the atmosphere folder inside the download with the folder on your root...
     
  16. Ibcap

    OP Ibcap Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 29, 2019
    Messages:
    93
    Country:
    United States
    Merge the atmosphere folder inside of the folder you download with the atmosphere folder on the sd root
     
  17. oz12

    oz12 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I got sigpatches installed and some nsp games and dlc won’t install gives me error 2145-0001

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Installed sigpatches but some of the nsp games and dlc won’t install gives me error 2145-0001
     
  18. CassioAug

    CassioAug GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 20, 2019
    Messages:
    122
    Country:
    Brazil
    Are you using fusee-primary.bin payload to boot Atmosphere? And after installing sigpatches, reboot your system.
     
  19. oz12

    oz12 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Yes using fusee-primary to boot atmosphere and some games install but when launch it says it failed to load due to an error and then some when I try to install get that error message.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Yes using fusee-primary.bin and some games install but at launch they fail to load due to an error occurred and some when try install get that error message
     
  20. CassioAug

    CassioAug GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 20, 2019
    Messages:
    122
    Country:
    Brazil
    1) Reboot your system
    2) If it sill doesn't work, check your files again. You should just extract the zip archive from OP inside the root of your SD card. It will automatically merge with Atmosphere folder. If you have any concerns if you setup it right, post a screenshot of your SD card structure. (but not before trying step #1).
     
  21. oz12

    oz12 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 15, 2020
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Ok will try that and I’ll get back to you thanks.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Sigpatches, Atmosphere, primary