Signs of a TF2 DS game?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by overslept, Aug 23, 2009.

Aug 23, 2009

Signs of a TF2 DS game? by overslept at 4:15 AM (2,019 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. overslept
    OP

    Member overslept WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WORLD

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    706
    Location:
    California
    Country:
    United States
  2. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
  3. overslept
    OP

    Member overslept WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WALLY WORLD

    Joined:
    Mar 22, 2009
    Messages:
    706
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Ah... dreams crushed [​IMG](
     
  4. zeromac

    Member zeromac Finally reached 1000 posts EXACTLY

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    2,194
    Location:
    Earth
    Country:
    Australia
    not nesserciarrly....if you have a slot 2 ram expansion or something you can run the TF2 quake ds mod it looks really cool sorry i dont have the link, just search it on gbatemp and it has multiplayer it looks cool xD
     
  5. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    not tf2, tf "classic"

    Team fortress started off as a quake mod then was remade by valve
     
  6. a2h

    Member a2h GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 18, 2007
    Messages:
    249
    Country:
    Australia
    Those are just Goldsrc remakes of the TF2 models.

    TF2 on the DS is something that won't, and shouldn't be made officially.
     
  7. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
  8. GeekyGuy

    Global Moderator GeekyGuy Professional loafer

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    4,739
    Country:
    United States
    TF2, as in Team Fortress? [​IMG]

    You put stock into this...really?
     
  9. Fabis94

    Member Fabis94 Xbawx playa

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    847
    Country:
    Latvia
    It would have been awesome [​IMG]
     
  10. Jamstruth

    Member Jamstruth Secondary Feline Anthropomorph

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    3,456
    Location:
    North East Scotland
    Country:
    United Kingdom
    I saw a more in depth discussion of this somewhere (can't remember whether it was here or elsewhere) and the basic conclusion was that the DS wasn't powerful enough to show more than 3 of those models on the screen at once. So there would be 2 v 2 matches.
     
  11. GeekyGuy

    Global Moderator GeekyGuy Professional loafer

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    4,739
    Country:
    United States
    Most stuff Valve works on is, but they've expressed no interest in DS, so far as I can recall.
     
  12. Balrogs.Pain

    Member Balrogs.Pain GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    473
    Location:
    maryland
    Country:
    United States
    god would that be horrible, like i can imagine it being good, its valve. but online for it? 4 people in one game does not make team fortress.
     
  13. CockroachMan

    Member CockroachMan Scribbling around GBATemp's kitchen.

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    3,889
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    That image is pretty old.. very well done though.
     
  14. Mr.Mister

    Member Mr.Mister GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 4, 2009
    Messages:
    269
    Location:
    Oregon, USA
    Country:
    United States
  15. dinofan01

    Member dinofan01 Misses the old days...

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    2,842
    Country:
    United States
    I'm sure it would play horribly but if had those graphics it would definitely look cool.
     
  16. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Tell that to Arena mode.
     

Share This Page