Signature Code Space

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by The Teej, Nov 21, 2004.

Nov 21, 2004

Signature Code Space by The Teej at 2:21 AM (502 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. The Teej
    OP

    Former Staff The Teej Also known as The Tjalian

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    4,210
    Featured Posts:
    0
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Hey, you know where you edit the sig space, well, I was wondering if you could make the width of the box bigger, to accomodate those with err, bigger resolutions then 800x600 [​IMG].

    Thanks, Tjalian
     
  2. Zarcon

    Former Staff Zarcon .:~Enigmatic Wanderer~:.

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,907
    Featured Posts:
    0
    Location:
    Toronto, Ontario
    Country:
    Canada
    I don't see any need for that. If you don't hit enter then whatever you're doing stays on the same line and you can see what it looks like after you update anyway.
     
  3. The Teej
    OP

    Former Staff The Teej Also known as The Tjalian

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Messages:
    4,210
    Featured Posts:
    0
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Its not that but when you deal with URLs you have to scroll to see if everything correct, which I hate doing. Its just a little bit which would make editing sigs easier,
     

Share This Page

Loading...