Hacking Shovel knight king of cards DLC CIA??

ROMANREIGNS599

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 6, 2017
Messages
523
Trophies
0
Age
29
XP
895
Country
United States
I have the full game, Treasure Trove, but not this dlc.

I tried downloading the dlc cia from Hshop, but king still wasn’t playable :O
 

godreborn

Welcome to the Machine
Member
Joined
Oct 10, 2009
Messages
31,855
Trophies
2
XP
21,198
Country
United States
you can check dlc region and region of game in fbi. that's one thing I hate about memory management on the 3ds, can't figure out what's what whatsoever. lol
 

CoolMe

Old Soul..
Member
Joined
Apr 16, 2019
Messages
3,133
Trophies
1
Age
27
XP
9,748
Country
United States
Was it ever released for the 3DS? I see it's a new release and there's no info about it being on the 3DS.
 

zoogie

playing around in the dsiware
Developer
Joined
Nov 30, 2014
Messages
8,416
Trophies
2
XP
13,800
Country
Micronesia, Federated States of
  • Like
Reactions: CoolMe

ROMANREIGNS599

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 6, 2017
Messages
523
Trophies
0
Age
29
XP
895
Country
United States
Right here, version 4.1
https://api.qrserver.com/v1/create-qr-code/?data=ESHOP://50010000039155

That's the gamecard version of the update but it can work with a shovel knight ROM converted to cia like anything else. And the fact that it's gamecard update means anyone with a valid eshop account can download it.
I used to be kinda active here 3-5 years ago. Seeing guys like you here honestly takes me back.
So I need to scan this using FBI?
My FBI doesn’t scan any QR codes, and gives an error. It’s on a 2018 vr. tho. Updating might fix it..
 

CoolMe

Old Soul..
Member
Joined
Apr 16, 2019
Messages
3,133
Trophies
1
Age
27
XP
9,748
Country
United States
I used to be kinda active here 3-5 years ago. Seeing guys like you here honestly takes me back.
So I need to scan this using FBI?
My FBI doesn’t scan any QR codes, and gives an error. It’s on a 2018 vr. tho. Updating might fix it..
Either that or, if FBI doesn't accept it after updating just get it through the eShop, if that's an option you can do.
 

zoogie

playing around in the dsiware
Developer
Joined
Nov 30, 2014
Messages
8,416
Trophies
2
XP
13,800
Country
Micronesia, Federated States of
I used to be kinda active here 3-5 years ago. Seeing guys like you here honestly takes me back.
So I need to scan this using FBI?
My FBI doesn’t scan any QR codes, and gives an error. It’s on a 2018 vr. tho. Updating might fix it..
No that's an eshop link for your 3ds. At home menu, tap the shoulder buttons to bring up the camera applet, then the qr icon on the bottom screen , agree to prompts, and it will take you to the shovel knight eshop page.
 
Last edited by zoogie,

ROMANREIGNS599

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 6, 2017
Messages
523
Trophies
0
Age
29
XP
895
Country
United States
No that's an eshop link for your 3ds. Just tap both shoulder buttons then tap the qr icon on the bottom screen.
Hey bro. Sorry for the late reply. But where exactly do I scan this QR code from? From home menu, by pressing both l and r as you said earlier? By fbi, or by eshop, don’t know how to do in eshop tho
 

zoogie

playing around in the dsiware
Developer
Joined
Nov 30, 2014
Messages
8,416
Trophies
2
XP
13,800
Country
Micronesia, Federated States of
Hey bro. Sorry for the late reply. But where exactly do I scan this QR code from? From home menu, by pressing both l and r as you said earlier? By fbi, or by eshop, don’t know how to do in eshop tho
At home menu, tap the shoulder buttons to bring up the camera applet, then the qr icon on the bottom screen , agree to prompts, and it will take you to the shovel knight eshop page.
 
  • Like
Reactions: ROMANREIGNS599
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: I don't look like a nerd lol