Shoutbox Enable, but not showing

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Danny Tanner, Feb 2, 2010.

Feb 2, 2010
  1. Danny Tanner
    OP

    Member Danny Tanner GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    361
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    I've read a lot of people talking about the shoutbox here on GBAtemp, and I always thought it was something elusive, but I saw in my options 'Enable Shoutbox' and it was. Further searching has lead me to believe it's on the main page, but I still don't see it. Am I missing something? Is it A Firefox thing?

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Log off then back in.
     
  3. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
  4. soulx

    Member soulx GBAtemp Legend

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10,130
    Country:
    Canada
    It should be on the right side of the screen on the main page if you scroll down.

    If not, log off and log in.
     
  5. Danny Tanner
    OP

    Member Danny Tanner GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    361
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Thanks for the replys guys, but logging off didn't do it. I'm not using the latest Firefox if that means anything. Could it be a cookies thing? I don't think so, I have them enabled, but I suppose it could be something having to do with that.
     
  6. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    If you're so sure its Firefox, use another browser then.
     
  7. Danny Tanner
    OP

    Member Danny Tanner GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    361
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Well, I installed the latest Internet Explorer. It didn't work, but I learned a valuable lesson. I thought the IE bashers were exaggerating, but it took about three times as long to start and log into GBAtemp than Firefox.

    I really thought they would've caught up in the past few years.
     
  8. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Several people seem to have this problem for some reason. If nothing gets it to show up on the portal you can just load it in a tab.

    http://gbatemp.net/index.php?act=shoutbox

    Be prepared for lots of intelligent comments and highbrow wit.
     
  9. Danny Tanner
    OP

    Member Danny Tanner GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    361
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Alright thank you, I'll just use that link. Watch out, I'll be lurking [​IMG]
     
  10. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    It works for me on IE and FireFox.
     
  11. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,481
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Working ok for me, give it a day or so, see if anything changes. You have more than 100 posts, so you should be fine in that respect.

    Also, hadn't realised this was a couple of days old.
     
  12. Danny Tanner
    OP

    Member Danny Tanner GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    361
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Well, although it's never worked before, the shoutbox showed up this morning.

    If this is the work of an Admin/Mod, Thanks! [​IMG]

    If not, I retract my gratitude [​IMG]
     
  13. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,481
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Nope, definitely not them [​IMG] It appears when it wants to.
     

Share This Page