1. ZeroTm

    OP ZeroTm GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    278
    Country:
    Canada
    Hello tempers,

    I've been playing SJ for 8 hours now, but it seems to freeze on me lately. I'm in the 3rd zone at the first mission there.
    I'm using the m3i zero with the newest sakura update, and it never froze before.
     
  2. Law

    Law rip ninjacat that zarcon made me
    Member

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Country:
    Maybe its just a bit cold?

    Try turning the heating up, or maybe putting the DS in the oven for a few minutes.
     
  3. rockstar99

    Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,372
    Country:
    Canada
    haha

    But seriously the m3 update should fix it
    Are you using sakura or touchpod?
     
  4. ZeroTm

    OP ZeroTm GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    278
    Country:
    Canada
    like I stated earlier, sakura. That is really puzzling, might try reformatting.
     
  5. leonssj90

    leonssj90 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    93
    Country:
    Chile
    I had the same problem on the same flashcard with the same firmware and in the same place (Sector C).. I fixed by formating my sd card...hope that helps [​IMG] (played 1 hour and has not frozem yet)
     
  6. ZeroTm

    OP ZeroTm GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Messages:
    278
    Country:
    Canada
    Ok reformatted card and froze after about 10-15 minutes —.—
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - blackscreen, megami, tensei