Sensor Bar is glitchy in FPS

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by 10_0ARMY, Apr 30, 2011.

  1. 10_0ARMY
    OP

    10_0ARMY THE *Original* 1 Man Army

    Member
    2
    Apr 21, 2009
    United States
    Wouldn't you like to know
    I don't know if its my sensor bar, wiimote(s), or just dirt on the lens of the remote, but from time to time on Conduit 2 and Cod BO My pointer goes crazy and starts aiming off the screen. This doesn't happen very often but when it does its frustrating. I was just wondering what could be cause this. Also in Bo almost everytime I respond my pointer is aimed at the bottom of the screen....this didn't happen in the other Cods, only in bo...[​IMG]
     
  2. AaronUzumaki

    AaronUzumaki A.K.A. Ecstasy Espeon

    Member
    3
    GBAtemp Patron
    AaronUzumaki is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Feb 8, 2009
    United States
    Akron, Ohio
    Is your sensor bar fully visible to your Wiimote? Do you have any windows near the sensor bar? Is the sensitivity adjusted so that exactly 2 solid LED's show?
     
  3. bowser

    bowser Mwa ha ha ha!

    Member
    7
    Sep 1, 2008
    India
    GBAtemp ↑↑↓↓← → ← →BA
    Happens to me too sometimes. But only in the daytime when the sunlight comes through the windows. I close the curtains and it works just fine. Might happen at night too if there's a strong light source coming towards the wiimote, not the sensor bar.

    Don't worry, I doubt anything is broken [​IMG]
     
  4. 10_0ARMY
    OP

    10_0ARMY THE *Original* 1 Man Army

    Member
    2
    Apr 21, 2009
    United States
    Wouldn't you like to know
    okay thanks. It prolly is just interference from other stuff around the wii but i will live
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice