Semi-brick in 4.0? Can't access Wii Settings, black screens or wii

Discussion in 'Wii - Hacking' started by fgsfdsyo, Jun 5, 2009.

  1. fgsfdsyo
    OP

    Member fgsfdsyo GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    Installed:
    4.0 System Menu
    HBC
    Preloader v.29
    cIOS 249 v10
    IOS should be TS'd
    CIOSCorp v2
    CIOS60Fix

    What's happening:
    Whenever I try to tweak or change my Wii's settings, My wii either: Black screens, Wiimotes unable to sync w/ Black Screen, Loads up but wonky Wiimote detection, takes a long time to load but does in fact load (.01% of the time does this happen)

    Is there anyway to fix this without losing all of my other features?
    E.g.
    Having to reinstall CIOSCorp and preloader + trucha signing old IOS?

    and exactly how do I go about fixing this and what would I need to reinstall after fixing it?
     
  2. manias

    Member manias GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 7, 2007
    Messages:
    1,258
    Country:
    Netherlands
    how did that exactly start? might want to install bootmii before you try to fix anything..
     
  3. fgsfdsyo
    OP

    Member fgsfdsyo GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    140
    Country:
    United States
    I honestly have no idea.
    I was on 4.0 for a long time and I even went to that same menu where lists [screen] [internet], et cetera.
    Then at my friends house when I went Wii settings, it just black screened.
     

Share This Page