SDHC on the R4

Discussion in 'R4 DS' started by gamez2003, Oct 17, 2007.

Oct 17, 2007

SDHC on the R4 by gamez2003 at 7:19 AM (1,376 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. gamez2003
    OP

    Newcomer gamez2003 Advanced Member

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    Sorry if I come off sounding like a noob but with the SDHC support for the R4 is it just a matter of updating the Firmware??

    Or will I need to buy a new flash card either from the R4Team or elsewhere that has hardware capability to support it?


    Basically im asking is it software based meaning all the non-SDHC R4's can be later updated to SDHC compatable.
     
  2. shane1972

    Member shane1972 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Messages:
    206
    Location:
    Victoria
    Country:
    Australia
    Your telling me you do mods and cant understand that you will need a new card that supports sdhc????
    Well you will need a new card firstly.
    Secondly this could have been asked in the thread about the new r4 firmware.
    Also can you stop advertising everytime you write r4?

    Shane
     
  3. h8uthemost

    Member h8uthemost GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 7, 2006
    Messages:
    688
    Country:
    United States
    He must work for AusxMods, or affiliated with them somehow.
     
  4. Skye07

    Member Skye07 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    450
    Location:
    Belgium
    Country:
    Belgium
    Yeah, check his sig >_> he's just trying to advertise his shop...
     
  5. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    this probably is just to make people look at his sig

    if you work at ausxmods, why dont you ask r4 team your self?
     
  6. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    Let's all not post in this thread anymore so it'll die - he doesn't deserve this free publicity.
     
  7. hankchill

    Member hankchill I Pwn n00bs.

    Joined:
    Nov 5, 2005
    Messages:
    2,344
    Location:
    Outer Space
    Country:
    Canada
    I can't wait for someone to hit his 'Report' button -- blatantly advertising is against the rules [​IMG]
     
  8. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Posting for the purpose of advertising is against the rules. Putting ads in your sig is not against the rules unless the ads are "obtrusive".

    The ads in that sig are big enough to be questionable, but they aren't flashing, or encouraging you to shoot a rapper/punch a monkey/fist a Hilton, so I don't know if they count as obtrusive.


    Edit: Then again, the links to the store in the body of the post do kind of push it over the edge into blatant advertising.
     
  9. TLSpartan

    Member TLSpartan Kills threads

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    2,053
    Country:
    Australia
    He needs more flashing gif's [​IMG] . Mthrnite just made a lovely topic exactly about this kind of thread [​IMG]
     

Share This Page