SDHC Mysteriosly stoped working in homebrew!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ps3sucks, Apr 16, 2009.

Apr 16, 2009
  1. ps3sucks
    OP

    Newcomer ps3sucks Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Canada
    OK... so i updated to 4.0 through nintendo after installing CIOS rev8... I then installed the patch IOS60 and everything was working GREAT.

    Homebrew was reading my HP 8 Gig SDHC card and i was also able to copy/play wads from my SD... I woke up one day...

    NOW for some reason, the games still work, BUT homebrew WILL NOT load my apps on my SDHC anymore and i do not know why.

    They will still load fine from my regular SD, but not my SDHC

    I have tried reinstalling the patched IOS60, but that didnt do it.

    can someone tell me whats up??? is it the SDHC card itself? because i really dont want to fork over another $50 just to test if it is!!!

    thankyou
     
  2. ps3sucks
    OP

    Newcomer ps3sucks Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Canada
  3. elfsander

    Member elfsander GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    463
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Try reformatting your SDHC card? (make a backup of your files) As a side note, I'm on 4.0E (official update) and I haven't experienced any problems with my SDHC card. I have no custom/patched IOSes installed, just DVDx and HBC.
     
  4. ps3sucks
    OP

    Newcomer ps3sucks Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Canada
    Thanks for your reply!

    I forgot to mention i already tried that and it would only let me format to FAT

    still nothing working tho =[
     

Share This Page