1. leonmagnus99

    OP leonmagnus99 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    3,639
    Country:
    United States
    hey people, i have 2 vitas (slim uses 64gb sony card) the fat i have no memory card for it, and well i got myself an sd2vita to use it on fat.

    i followed the tuturioal and so on and when i finished it rebooted and said 'this memory card is linked with xxx account, please format to use" formatting gives an error.

    how the heck am i supposed to bypass this now..?
    i have my fat vita linked with the same psn account (to use the very same sony 64gb card).

    i basically push that in my fat vita and it reads all the data (i had all that data copied onto the sd2vita 64gb card) and did the tutorial..
    so now im abit lost.

    would it help if i set a different directory for the sd2vita ? for instance i tried to set it to ux0 , would it maybe be working if i set it to use uma0 thing instead?
     
    Last edited by leonmagnus99, Jun 22, 2019
  2. godreborn

    godreborn GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    9,960
    Country:
    United States
    try deleting the id.dat on the memory card's root. it contains device and profile ids. it will be recreated when you reboot a vita or put the card in another system.
     
    leonmagnus99 likes this.
  3. leonmagnus99

    OP leonmagnus99 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    3,639
    Country:
    United States
    i'll try this right away.

    WORKED , thank you sooo much <3
     
    Last edited by leonmagnus99, Jun 22, 2019
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - question, sd2vita, someone