Scene Releases

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by MegaAce™, Dec 16, 2009.

Dec 16, 2009

Scene Releases by MegaAce™ at 7:55 PM (2,934 Views / 0 Likes) 24 replies

  1. MegaAce™
    OP

    Member MegaAce™ Steal back your future.

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    1,698
    Country:
    Germany
    Is it only me, or have the Release categories vanished?
    [​IMG]

    That didn't happen before. [​IMG]
     


  2. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    It's the same for me.
     
  3. CasperH

    CasperH Newbie

    Same problem here
     
  4. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I've just noticed that too. Not sure what's going on.
     
  5. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
  6. WildWon

    Former Staff WildWon EXTERMINATE!

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    2,811
    Location:
    8-Bit Heaven
    Country:
    United States
    It was ok earlier this morning. I was checking through the different release categories. So this is something just w/in the past few hours.
     
  7. MegaAce™
    OP

    Member MegaAce™ Steal back your future.

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    1,698
    Country:
    Germany
    For me, there aren't even these image marks.
     
  8. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,657
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    Same for me. Just did a full refresh and I can't see anything.
     
  9. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Because your browser is terrible/not set up properly.
     
  10. chrisman01

    Member chrisman01 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    313
    Location:
    Maine
    Country:
    United States
    ditto, and this is the 2nd computer I've been on today. I also tried via DSi and couldn't see them.

    You think that hacker is behind it?
     
  11. p1ngpong

    Supervisor p1ngpong Legit Boss Harold

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6,294
    Location:
    DS Scene
    Country:
    Croatia
    The hacker is not behind it, don't worry.
     
  12. DKAngel

    Member DKAngel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    659
    Location:
    Perth,Australia
    Country:
    Australia
    yeah i noticed this the otherday cant switch between rels
     
  13. Raika

    Member Raika uguu

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,864
    Location:
    uguu
    Country:
    Antarctica
    It's the same for everyone now, just wait for the admins to do something.
     
  14. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    You could if you stopped using a shitty browser.

    [​IMG]

    [​IMG]

    GBA is a little fucked up for some reason though.

    [​IMG]


    They were probably moving files around trying to fix whatever exploit the hacker used, and the image files the buttons were linked to were moved.
     
  15. Domination

    Member Domination GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    4,127
    Location:
    Your Mum
    Country:
    Singapore
    Does it work for me or something?

    [​IMG]
     
  16. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Probably cached the images a while back.
     
  17. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    ahhh im missing all the releases XD
     
  18. Cyan

    Global Moderator Cyan GBATemp's lurking knight

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    16,402
    Location:
    Engine room, learning
    Country:
    France
    You can still view the link by using Firefox's add-on "web developer"
    choose menu "information" and "show Anchor"
    this is only a temporary solution, but working nice.
     
  19. Guild McCommunist

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    Well, I still see categories, but they seem to "spaz" when you roll your cursor over one category to the next. That could just be me and I don't know if this was brought up already.
     
  20. Elritha

    Member Elritha GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    2,037
    Country:
    Canada
    I only get the DS icon and releases on the frontpage. Using firefox 3.5.
     

Share This Page