SC Lite save compatability with M3?

Discussion in 'Supercard' started by crox, Aug 12, 2006.

Aug 12, 2006
  1. crox
    OP

    Newcomer crox Newbie

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I plan to buy a Supercard Lite soon, but I am worried about my gamesaves. I currently have an M3 SD and would just like to know if/how I can convert my saves to the right format for the SC. Any help would be appreciated, thanks!
     
  2. meangreenie

    Banned meangreenie Banned

    Joined:
    Nov 14, 2005
    Messages:
    639
    Country:
    United Kingdom
    SC can use bolt standard saves.

    There is a utility to covert m3 saves to standard, but unfortunately I cannot tell you what it's called but I have heard it referenced to many times. (I'm sure of this)

    So basically the answer is yes. i'm sure another poster can tell you the name of the utilty.
     
  3. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
  4. FifthE1ement

    Member FifthE1ement GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    603
    Country:
    United States
    Outphase was nice enough to make a program for all the M3 traitors who have finally learned of their mistakes and are coming back to the SuperCard side! LOL, JK, but he was nice enough to make this program for everyone to use! Three cheers for Outphase! [​IMG]

    FifthE1ement [​IMG]
     
  5. crox
    OP

    Newcomer crox Newbie

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Exactly what I was looking for! Thanks outphase.
     
  6. outphase

    Member outphase Custom title

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,218
    Country:
    United States
    Glad it helped you.
     

Share This Page