Sands of Destruction

Discussion in 'DSTT' started by Donato_Dobango, Jan 14, 2010.

  1. Donato_Dobango
    OP

    Donato_Dobango GBAtemp Advanced Fan

    Member
    647
    0
    Nov 13, 2008
    United States
    I'm getting a -81 File Load Error no matter which copy I use from whatever source.

    Anyone get it working on a DSTT using the latest firmware and TTMenu?
     
  2. granville

    granville GBAtemp Goat

    Member
    4,977
    212
    Aug 24, 2007
    United States
    Naples, Florida
    Does it do this ingame or before you can load the game from firmware? If the latter, reformat your microsd.
     
  3. Donato_Dobango
    OP

    Donato_Dobango GBAtemp Advanced Fan

    Member
    647
    0
    Nov 13, 2008
    United States
    It never gets past the creating a sav file/loading in the firmware.
     
  4. BoxShot

    BoxShot Chiyo-chan :3

    Member
    3,447
    3
    Dec 18, 2008
    United States
    Middle of the ocean.
    I've got a Supercard running YSMenu and it boots. I'll tell you later if making a save file works since I already had one from using my acekard.

    Yep it works. Try deleting your TTMENU.DAT and let ysmenu recreate it.
     
  5. twiztidsinz

    twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Member
    4,981
    6
    Dec 23, 2008
    United States
    Backup your files then format your card and copy a fresh version of the firmware over.
     
  6. Donato_Dobango
    OP

    Donato_Dobango GBAtemp Advanced Fan

    Member
    647
    0
    Nov 13, 2008
    United States
    Thanks guys, that definitely fixed it for me.
     
  7. Halcali

    Halcali Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Apr 4, 2009
    United States
    Im using YSmenu and it works fine. I havent played it yet to save though
     
  8. kungi

    kungi Member

    Newcomer
    27
    0
    Jul 24, 2009
    United States
    i have the same problem, got 8 new games today and transfer it into my mircosd i know 2 of the 8 i already played before so it will be no problem, but all 8 of them came up with the error -81 >_> i am going to try re transferring the games and see if that works





    Tested and it worked for me, just deleted the nds file in my micro and re-trasnfered the game a loaded up perfectly