Sam and Max & rev14

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Dookieman, Jul 27, 2009.

Jul 27, 2009

Sam and Max & rev14 by Dookieman at 7:16 PM (1,191 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Dookieman
    OP

    Member Dookieman GBAtemp Regular

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    204
    Country:
    United States
    With the ability to install the cIOS as any IOS, will that allow Sam and Max to be played without modifying the ISO to use a certain IOS?
     
  2. TroyTheZombie

    Member TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Location:
    Calgary, Canada
    Country:
    Canada
    your not installing the cIOS as any IOS. It always installs as ios249. your simply choosing which ios to use for the installer.
     
  3. Dookieman
    OP

    Member Dookieman GBAtemp Regular

    Joined:
    May 1, 2008
    Messages:
    204
    Country:
    United States
    Gotcha. So the only option is cIOSCorp?
     
  4. Razorwing

    Member Razorwing Elite Four Member

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    151
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Nope, you can play it through the disc channel if you have preloader installed and set the system menu to load up using IOS249, this feature has been broke since rev10 but has been fixed in rev14.
     
  5. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    lol

    The game only works if it's patched to use IOS249 or if cIOS33 from cioscorp is installed. And ALWAYS needs to be played from disc. SoftChip, NeoGamma and disc channel can be used to start the game then.
     
  6. Mantis41

    Member Mantis41 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,853
    Location:
    earth
    Country:
    United States
    Bugger, I was hoping they would be able to sort the re-load thing with the HDD loaders.
     

Share This Page