Safari 5.1.1 Bugs

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Thesolcity, Oct 17, 2011.

Oct 17, 2011

Safari 5.1.1 Bugs by Thesolcity at 8:53 PM (389 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Thesolcity
    OP

    Member Thesolcity Wherever the light shines, it casts a shadow.

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    2,146
    Location:
    San Miguel
    Country:
    United States
    The editor seems to spaz out occasionally and will randomly throw out a ​ ​ symbol whenever I use an editing feature. I've emptied the cache and reset Safari quite a few times but this doesn't seem to fix it. It also seems to not like the posting method since I end up waiting 5 minutes for a post to....well post and then I have to manually refresh the page whereas Firefox handles it all with no problem. Sorry for not being too descriptive. :unsure:
     
  2. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, it happens in Chrome too. (Perhaps it's WebKit related?) If you press the light switch button in the top left corner of the edit are ("Toggle editing mode") and use BBCode manually, it won't happen. But then you have to remember any and all BBCode you want to use.
     
  3. Thesolcity
    OP

    Member Thesolcity Wherever the light shines, it casts a shadow.

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    2,146
    Location:
    San Miguel
    Country:
    United States
    I usually type it manually, thanks for the advice though.
     
  4. Costello

    Administrator Costello Headmaster

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    12,031
    you may want this:
    http://gbatemp.net/topic/311469-i-want-the-old-non-wysiwyg-native-bbcode-editor/

    i dont have similar issues though, neither in chrome nor Firefox
     

Share This Page