Rygar The Battle of Argus

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by biggzsizzle, Apr 18, 2009.

Apr 18, 2009

Rygar The Battle of Argus by biggzsizzle at 2:42 AM (1,358 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. biggzsizzle
    OP

    Newcomer biggzsizzle Advanced Member

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Ok my issue is the game starts in the disc channel,...then the safety warning, then it shows the TECMO logo, then the MagicGates logo,....then black screen.

    Wii system 4.0U, cIOS rev10.
     
  2. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    How are you loading it. I am guessing USB loader but it could be backup launcher. If it is a USB loader, there are some games that refuse to work and as far as I know, we cant do anything about it.
     
  3. jan777

    Member jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,829
    Country:
    Philippines
    uhurm disc channel?

    sorry o.p. idk about your problem , maybe a bud burn?
     
  4. Zaiga

    Member Zaiga GBAtemp Regular

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    264
    Country:
    Canada
    He is asking what you are using to run the game. Like Wiigator's Backup Launcher Gamma. Or the USB Loader. Or did you actually buy the game?
     
  5. biggzsizzle
    OP

    Newcomer biggzsizzle Advanced Member

    Joined:
    Feb 13, 2008
    Messages:
    50
    Country:
    United States
    Oh my bad guys,..I have a d2pro 15-wire chip installed. Not using any USB, or other bootloader.
     

Share This Page