Rxtools won't boot in emuNand after upgrading it to 10.5

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by akatsukiclan, Feb 2, 2016.

  1. akatsukiclan
    OP

    akatsukiclan Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Dec 19, 2013
    Italy
    Margherita di Savoia, Apulia
    I upgrade my emuNand to 10.5, but when i want to boot via Browserhax it seems to proceed effectively as it has done but the screens appear completely blacks. What should I do now? My sysnand is still 9.2 and i'm on Old 3DS
     
  2. Hyura

    Hyura GBAtemp Fan

    Member
    399
    66
    Mar 23, 2013
    Brazil
    Flash your backup emuNAND and try again.
     
  3. akatsukiclan
    OP

    akatsukiclan Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Dec 19, 2013
    Italy
    Margherita di Savoia, Apulia
    I'm pretty noob in this, how i flash my backup emunNAND? :P
     
  4. yusuo

    yusuo GBAtemp Addict

    Member
    2,613
    966
    Oct 19, 2006
    Did you make up a backup emunand?
     
  5. akatsukiclan
    OP

    akatsukiclan Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Dec 19, 2013
    Italy
    Margherita di Savoia, Apulia
    Before the upgrade unfortunately no...
     
  6. yusuo

    yusuo GBAtemp Addict

    Member
    2,613
    966
    Oct 19, 2006
    Then there no point telling you how to restore what you don't have
     
    Hyura likes this.
  7. Hyura

    Hyura GBAtemp Fan

    Member
    399
    66
    Mar 23, 2013
    Brazil
    You need to read about what you are doing.

    Well, you can try to update your rxTools and see if it works. If it doesn't you have to start everything again.

    emuNAND backups can be done on rxTools, Decrypt9 and Emunand9 and using emunandTools on Windows.