Running nesDS on G6L?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by joeinnit, Aug 23, 2006.

Aug 23, 2006

Running nesDS on G6L? by joeinnit at 3:08 AM (696 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. joeinnit
    OP

    Newcomer joeinnit Member

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    Alright I seem to be having trouble getting nesDS to run correctly. I build my nds file using the "make_nds" bat file, with no roms in it. Transfer it to my G6 in the NDS folder, run it and only get two white screens. I tried different configs and places the nds file was put, but still only get two white screens when launching. anyone know how to get it to work? And don't suggest using pocketnes [​IMG]
     
  2. joeinnit
    OP

    Newcomer joeinnit Member

    Joined:
    May 19, 2006
    Messages:
    25
    Country:
    alright i got it to work. i guess it just takes about a minute for the initial boot-up, then it works.
     
  3. Vidnez

    Newcomer Vidnez Advanced Member

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Messages:
    54
    Country:
    1.- Use the Make_nds.bat and open your NES game.

    2.- Save the nesDS.ds.gba file

    3.- If you use the Make_nds.bat correctly also it will create a .nds file, rename it and put it on your g6.
     

Share This Page