running guitar hero 5

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by klight18, Oct 18, 2009.

Oct 18, 2009

running guitar hero 5 by klight18 at 5:00 AM (592 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. klight18
    OP

    Newcomer klight18 Advanced Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    what would i need for running Guitar Hero 5 on the wii? could i just update my cioscorp to the latest version?
     
  2. boof222

    Member boof222 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    435
    Location:
    NSW
    Country:
    Australia
    you could be a bit more specific maybe (buckup disc, legit disc, usb loader)
    but siou said cioscorp im guessing you mean a disc of some sort but ill give you a solution for both

    disk (backup or legit): run the game through gecko it will install any missing IOS's and will not ask u to update.

    USB: run the game through hermes uloader using cIOS 222/223
     
  3. klight18
    OP

    Newcomer klight18 Advanced Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    thanks
     
  4. klight18
    OP

    Newcomer klight18 Advanced Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    i still get a disc read error, i used geckoOS and installed what i needed.

    when i try running the game through gecko it still gives me the error, i tried playing it through the disc channel too and i get some error as well
     

Share This Page