1. Mat37

    Mat37 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 3, 2016
    Messages:
    786
    Country:
    France
    Wait .. Your XCI Dump ? are u using SX OS ?
     
  2. CymraegAce

    CymraegAce Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2016
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, SX v1.3 /w Horizon v4.1

    As in a personal XCI backup of Super Mario Odyssey, however, I don't physically have the cart here...
     
    Last edited: Jul 5, 2018
  3. 70p453ty
    This message by 70p453ty has been removed from public view by Joe88, Jul 6, 2018, Reason: Warez are not allowed.
    Jul 5, 2018 Show
  4. CymraegAce
    This message by CymraegAce has been removed from public view by Joe88, Jul 6, 2018, Reason: Reply to trashed post.
    Jul 6, 2018 Show
  5. longxa762

    longxa762 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 20, 2013
    Messages:
    275
    Country:
    Australia
    Just tried Bayonetta and same issue stuck at Nintendo screen. Definitely a LayeredFS problem with 4.1.0 firmware
     
    Last edited: Jul 6, 2018
    CymraegAce likes this.
  6. capitaineflam25
    This message by capitaineflam25 has been removed from public view by Joe88, Jul 6, 2018, Reason: Reply to trashed post.
    Jul 6, 2018 Show
  7. Mat37
    This message by Mat37 has been removed from public view by Joe88, Jul 12, 2018, Reason: Video description contains a warez link.
    Jul 6, 2018 Show
  8. alimao
    This message by alimao has been removed from public view by Joe88, Jul 12, 2018, Reason: Reply to trashed post.
    Jul 6, 2018 Show
  9. Bloodlust

    Bloodlust GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    1,122
    Country:
    Hong Kong
    I only have kirby stars demo installed on my switch.. so can I use this?

    01007E3006DDA000 <-- TitleID
    Kirby™ Star Allies Demo
     
  10. Penny Morecash

    Penny Morecash Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    61
    Country:
    Using Flashback

    Change directory name to 01000A0004C50000

    Hexedit sxos\titles\01000A0004C50000\exefs\main.npdm
    Offset - Data
    0x290 - 0000010000000001 0000C504000A0001
    0x460 - 0000C504000A0001
     
    SuzieJoeBob and dippy like this.
  11. Biff627

    Biff627 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2015
    Messages:
    2,016
    Country:
    United States
    Im pretty sure that a loaded backup from SX OS will not work.... I tried with my real cart of SMO and it worked 100%. Loaded SMO xci backup from the SX OS menu and it froze.... So you either have to have a digital game installed or a cart inserted. Can't be a backup copy from my experience.
     
  12. Mat37

    Mat37 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 3, 2016
    Messages:
    786
    Country:
    France
    FW 5.1. What do you mean by software ?
     
  13. Hondyn

    Hondyn GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 2, 2018
    Messages:
    256
    Country:
    United Kingdom
    Well, i didnt try it out with this id but you can give it a try. It wont brick or do any harm to your switch if something goes wrong
     
  14. CymraegAce

    CymraegAce Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2016
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom
    I tried it using my FIFA 18 cart, it still froze at the Nintendo screen..

    I'm positive these freezing issues are being caused by Horizon v4.1 for whatever reason.. Meh..

    Fuck it, i'm gonna join the Ninty grid & upgrade this device. Will buy another one for online play, i've made my peace with it...
     
    Last edited: Jul 6, 2018
  15. Biff627

    Biff627 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Aug 15, 2015
    Messages:
    2,016
    Country:
    United States
    Use the guide to update without burning fuses on here.
     
  16. Zedris

    Zedris Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 24, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    are u on fw 5.1? because im using ur method and i keep getting stuck on the nintendo loading screen with any game i tried, even tried hulu. think u have to be on 5.1
     
  17. dippy

    dippy Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 30, 2012
    Messages:
    31
    Country:

    Perfect, worked a treat!
    Using SXOS 1.3 and Flashback I copied the Devmenu to the SD card and made the changes.
    Worked first time!
     
    CymraegAce likes this.
  18. CymraegAce

    CymraegAce Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2016
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom
    Just to confirm, I can now launch DevMenu using a donor without issue on v5.1. Not sure what was causing the freezing issues on v4.1, but hey ho.. :grog:

    Now to re-flash my NAND backup, everything setup on v5.1 /w Pokemon installed for the basis of DevMenu, once I confirm that’s an easy way to ‘start again’ so to speak, i’ll start going install crazy on some of these other games.. :D
     

    Attached Files:

  19. longxa762

    longxa762 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 20, 2013
    Messages:
    275
    Country:
    Australia
    So pretty much confirmed there is an issue with SX OS LayeredFS on 4.1.0, I'm still going to wait for TX custom installer though until new games start asking for 5.x firmware
     
    Bumblecito and CymraegAce like this.
  20. SuzieJoeBob

    SuzieJoeBob NOT a New Member
    Member

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    667
    Country:
    United States
    If you want to use Hulu, which is only 37.5 MB, here are the values:

    0x290 0000010000000001 0040380360A60001
    0x460 0040380360A60001
     
    Penny Morecash, 133mhz and CymraegAce like this.
  21. anakinvm
    This message by anakinvm has been removed from public view by Joe88, Jul 6, 2018, Reason: Reply to trashed post.
    Jul 6, 2018 Show
  22. KTroopA

    KTroopA GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2007
    Messages:
    593
    Country:
    Im on 4.1.0 and considering updating to 5.1.0 like you did. Fed up with file splitting and length of time it takes. If you backed up 4.1 NAND can you restore easily from there. Ive never done a restore does it 100% work right now? Also if you have 5.1.0 devmenu working why are going back to 4.1?
     
  23. Muskusrat

    Muskusrat GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    203
    Country:
    Netherlands
    The new VENOM eShop releases advice to use either pokemon or South Park.
     
  24. CymraegAce

    CymraegAce Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 9, 2016
    Messages:
    92
    Country:
    United Kingdom
    I’ve kept my partial v4.1 backup just in case, however, burnt efuses will cause an issue as it stands. I want to try restoring the fresh v5.1 backup I made before installing Sonic, with just Pokémon installed to know i’ve got a good to go restore point if needed.. :)
     
    Last edited: Jul 6, 2018
  25. alepman90

    alepman90 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Messages:
    542
    Country:
    i'll wait for TX installer, my console already banned and don't have access to eshop
     
  26. Bumblecito

    Bumblecito GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 25, 2017
    Messages:
    100
    Country:
    Mexico
    Could You share your SMO main.npdm please?

    NVM I've just found it in your YT video description, thanks anyway.
     
    Last edited: Jul 10, 2018
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Running, devmenu, without