Rudolph's slot-2 backup tool not recgonizing my 3in1!

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by House Spider, Feb 19, 2010.

  1. House Spider
    OP

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    I have an EZ 3in1 (V1) but Rudoplphs slot-2 backup tool won't recgonize it. I'm using a modified version of 0.3.1 to recgonize the 3in1+ as it's the only I could find. My battery is dead if thats the problem. (It shouldn't be though.)
     
  2. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    Have you tried Rudolph's Slot2 v0.2? (http://filetrip.net/f876-NDS-Backup-Tool-3in1-0-2.html). That might work for you. I know I have a slot2 backup tool as well as a 3in1+ tool on my DS. I use the 3in1+ since that's what I have. Haven't tried the slot2.
     
  3. House Spider
    OP

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    By slot-2 I meant the 3in1 Backup Tool and not the generic slot-2 backup tool.
     
  4. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    I think if it's a 3-in-1 Plus you'll need a hacked version or something like that.
     
  5. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    ^He already said that^

    @N64Temp: doesn't how_do_I_do_that have some 3in1 links in his sig?
     
  6. House Spider
    OP

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    I don't have a 3in1+, I am only using the 3in1+ version because I couldn't find any other one.
     
  7. House Spider
    OP

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Okay, I got the 2.1 to recgonize my 3in1. Can anyone help me use it? I saw the readme how_do_i_do_that posted but I can't understand Engrish.
     
  8. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    When you say 2.1, I assume you mean AceKard 2.1? If so, just add the GBA games to your flashcart and select them like you would a DS game.
     
  9. Gariscus

    Member Gariscus Former Team Cyclops Mod

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Australia
  10. House Spider
    OP

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    The backup tool 2.1.
     
  11. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    Didn't know there was a v2.1 of the tool. Could you provide me a link?
     

Share This Page