Rock Band 2 songs...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Schlupi, Jun 2, 2010.

Jun 2, 2010

Rock Band 2 songs... by Schlupi at 9:17 PM (1,424 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Schlupi
    OP

    Member Schlupi Gbatemp's Official Earthbound Maniacâ„¢

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    3,985
    Location:
    Rozen Queen Co, Chicago Branch
    Country:
    United States
    None of my RB2 songs will play, legitimately DLed or RawkSD'd.

    the error says that they song is "Out of Date and must be redownloaded".

    I don't know why... I'm wondering if the DarkCorp install has something to do with it.

    I am playing from a retail copy, by the way.

    Any help would be greatly appreciated.
     
  2. AerialX

    Member AerialX Certified Sociopath

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    194
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    It does, get rid of it.
     
  3. Schlupi
    OP

    Member Schlupi Gbatemp's Official Earthbound Maniacâ„¢

    Joined:
    Aug 31, 2007
    Messages:
    3,985
    Location:
    Rozen Queen Co, Chicago Branch
    Country:
    United States
    Lol, ok. I will take your quick biased word and get rid of it. [​IMG]

    If it don't work I'll come back.
     
  4. grrkodiak

    Newcomer grrkodiak Advanced Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    72
    Country:
    Canada
    I installed cioscorp 3.6 a while ago and ended up with the same issue. Since Rawk SD mainly uses IOS37, I used Dop-IOS to downgrade IOS 37 to v3869 then did the rawksd install and they then started to work again like a charm
     
  5. itchybitchy

    Newcomer itchybitchy Newbie

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Germany
    Hi I'm from germany and I have the problem, that I can't play custom songs anyway.... If I use the Rawk SD patcher, my Wii wants to start a Update [​IMG]
    but I can load dlc with wads.... so is my ios 37 already patched ??? My problem is, that I can't see the custom songs in quickplay... I have PAL wii and PAL RAWK SD and it also say installed without errors....

    so whats the problem ???

    thx greetings from germany !!
     
  6. Wack0

    Member Wack0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 29, 2009
    Messages:
    125
    Country:
    United Kingdom
    then use priiloader/startpatch to block updates.
     
  7. itchybitchy

    Newcomer itchybitchy Newbie

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    5
    Country:
    Germany
    ok thanks I will try it.... but do I really have to patch my ios 37 ?? I think it already is patched, because I can download dlc with wads...

    but if I have to patch my ios, where can I find priiloader or startpatch ???

    thx greetings
     

Share This Page