Rock Band 2 + contollers

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by SolidMetal, Jul 1, 2009.

Jul 1, 2009

Rock Band 2 + contollers by SolidMetal at 7:12 PM (502 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. SolidMetal
    OP

    Newcomer SolidMetal Advanced Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    Ok i know this is already up here in the forum, but i checked out the guide to get the guitars working and i downloaded the wad channel and cios installer, but before i do anything, i want you to know that i am using cios rev13 and the guide is quite old, because we know how quickly things change on the wii scene so is there a way for me to get the guitars working with the cios rev 13?
     
  2. mestapho

    Member mestapho GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    266
    Country:
    United States
    I have no problem running RB2 from usb and all instruments. I'm using cios rev12.
     
  3. SolidMetal
    OP

    Newcomer SolidMetal Advanced Member

    Joined:
    Feb 6, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    United States
    I'm not using it from the usb, i'm using my backup disk.

    i have the rockband loader on the channel screen but did not install the cios from the cios installer package, in case it screwed things up
     
  4. mestapho

    Member mestapho GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    266
    Country:
    United States
    Check out mrkinator's thread on loading rock band from back-up then.
     

Share This Page