Revo K101 Plus won't play Mario Golf!

Discussion in 'GBA - Console and Game Discussions, Help and Tips' started by vonfnas, Dec 31, 2015.

  1. vonfnas
    OP

    vonfnas Advanced Member

    Newcomer
    67
    15
    Jun 24, 2010
    Hey guys!

    I recieved my Revo K101 Plus today, and I'm very pleased.
    But I can't get Mario Golf to work!
    I'm using the K-card and have tried several different Mario Golf roms, but nothing. Just a black screen after the little Gameboy Advance splash logo.
    I can access the K101 menu still by pressing the brightness button and the L button.

    Is this common? What could be the problem?

    All other roms I have tried with the K-card works perfectly.
     
  2. thaddius

    thaddius Charmander is not pleased.

    Member
    1,330
    264
    May 5, 2008
    Canada
    I just tried it out on my K101-Revo (non-plus) and it didn't work either (black screen, had to push reset button). I guess that one is incompatible with the system for some reason.

    nm. Needed to reset my system.
     
    Last edited by thaddius, Dec 31, 2015
  3. Chickenhunterx

    Chickenhunterx Advanced Member

    Newcomer
    63
    38
    Jul 21, 2015
    Canada
    [​IMG]

    It's working on mine maybe you guys have a bad dump
     
  4. thaddius

    thaddius Charmander is not pleased.

    Member
    1,330
    264
    May 5, 2008
    Canada
    Hm. Maybe mine just needed the reset. I tried it out again and it worked.
     
  5. vonfnas
    OP

    vonfnas Advanced Member

    Newcomer
    67
    15
    Jun 24, 2010
    This is super weird. I've tried dozens of different Mario Golf-roms, and almost decided to give up. But I gave it one last try and tried to turn of RTC, and boom, it finally works.
    Why is that?
     
  6. SomeDingus

    SomeDingus Newbie

    Newcomer
    1
    0
    Aug 30, 2016
    United States
    I too see this behavior.