Resized images doesn't work correctly

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by popoffka, Jul 23, 2010.

Jul 23, 2010
  1. popoffka
    OP

    Member popoffka GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    341
    Location:
    Riga
    Country:
    Latvia
    Well, when I click a resized image (like the ones in this post) in Firefox, it gets enlarged.
    However, when I click it in Chrome 6.0.472.0 dev, it changes to this:
    [​IMG]
    Can you please fix that?
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Nothing is wrong here on Chrome, but I'm using the stable release, which may have to do something with it. (You can only report bugs when using the stable release)
     
  3. purplesludge

    Member purplesludge anyone have any ideas for this space

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    1,047
    Location:
    wv
    Country:
    United States
    I have the same problem and I'm on chrome 5.0.375.99
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    It's a bug in your browser.
     
  5. popoffka
    OP

    Member popoffka GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Messages:
    341
    Location:
    Riga
    Country:
    Latvia
    Oh, I've just checked - it's AdBlock that was causing this issue. Pretty strange, isn't it?
     
  6. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Hmm, should've thought about that
    I allow ads on GBAtemp, so that's the reason it didn't give me problems. I enabled AdBlock and got the same problem.
    So yeah, to other people with the problem: disable adblock on GBAtemp [​IMG]
     
  7. purplesludge

    Member purplesludge anyone have any ideas for this space

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    1,047
    Location:
    wv
    Country:
    United States
    Yep just disabled and now it works.
    But I still have problems with other javascript.
     

Share This Page