Can't Reproduce Removed posts showing when replying to old posts

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Qtis, Jul 8, 2013.

  1. Qtis
    OP

    Qtis Grey Knight Inquisitor

    Member
    3,797
    1,295
    Feb 28, 2010
    The Forge
    Hiya,

    Today I noticed an odd incident after replying to a topic just a moment ago. p1ng had removed a spam post and it told me that too, but still the following was displayed (the latest post (mine) is in the bottom).

    Warning: Spoilers inside!

    EDIT: The picture can be removed after some mod sees this since it shows the links still..
     
  2. xist

    xist ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ

    Member
    5,861
    863
    Jul 14, 2008
    Not happening for me....i expect you've got some user group privilege elevation somewhere...
     
  3. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,992
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Was the post visible before you replied?
     
  4. Qtis
    OP

    Qtis Grey Knight Inquisitor

    Member
    3,797
    1,295
    Feb 28, 2010
    The Forge
    I don't think so as I replied on a topic with the latest (and removed) post being sent a day before. Not sure why it happened, but it hasn't happened since.
     
  5. Kippykip

    Kippykip D E L E T T H I S

    Member
    514
    143
    Mar 30, 2013
    Obvious spambot is obvious.
    Anyway so you said your post then the bot posted above it?
    I don't quite understand but if so, that is weird
    It's also weird that you can see the post after it was removed
     
  6. Qtis
    OP

    Qtis Grey Knight Inquisitor

    Member
    3,797
    1,295
    Feb 28, 2010
    The Forge
    Of course it's obvious. It's not about the post per se, but the visibility of it.

    The spam post was posted and removed a day before I posted. It wouldn't be odd unless it didn't specifically mentioned that the post was already deleted by a mod.
     
  7. Kippykip

    Kippykip D E L E T T H I S

    Member
    514
    143
    Mar 30, 2013
    Oh