Removed ios249, error ios36, hbc wont start

Discussion in 'Wii - Hacking' started by betovarg, Apr 5, 2009.

  1. betovarg
    OP

    betovarg Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Nov 4, 2007
    United States
    Hi,
    Im trying to install usbloader on my wii.

    i used to have the hbc running cool and ive used it for a long time. I read that the error ERROR! (ret = -1017) was related to ios49, so i removed it with anytitle deleter. Then i used the cIOS36_rev9-Installer from *SNIP* and got an error.

    I had to manually power off the wii through the power button, and started the hbc again... but when it starts the wii restarts to the menu (you know, the screens with the wii name on them appear and then back again out to the menu). how can i get the hbc back to install the usbloader?

    thank you!
     
  2. TroyTheZombie

    TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,631
    4
    Mar 3, 2009
    Canada
    Calgary, Canada
    reinstall via twilight hack?
     
  3. ether2802

    ether2802 we have the techno...!!

    Former Staff
    4,350
    5
    Oct 14, 2007
    Mexico
    Pto. Vallarta
    use the TPHack with Wad Manager and re-install IOS36...!! [​IMG]
     
  4. adrian783

    adrian783 Member

    Newcomer
    46
    0
    Dec 1, 2005
    United States
    i thought the general rule of thumb is never remove an IOS...?
     
  5. smash_brew

    smash_brew I may or may not have fallen

    Member
    708
    2
    Oct 8, 2008
    United States
    it's true. Never remove an ios. the new one just installs over the old one.
     
  6. betovarg
    OP

    betovarg Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Nov 4, 2007
    United States
    woah fast replies, i didnt expect that.

    thank you all for the help! will reinstall via tphack and let you all know.
     
  7. WiiBlaster

    WiiBlaster GBAtemp Maniac

    Member
    1,189
    0
    Nov 23, 2008
    United States
    i agree with this this should fix you up
     
  8. betovarg
    OP

    betovarg Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Nov 4, 2007
    United States
    And... it is fixed.
    thank you all so much!

    (sorry didnt answer before... i just had time to do it today, lotsa work. thanx!)