remote+gametrouble

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by rainedeath, Dec 23, 2009.

Dec 23, 2009

remote+gametrouble by rainedeath at 12:49 PM (603 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. rainedeath
    OP

    Newcomer rainedeath Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I've recently ran into some trouble with a couple of games especially legend of zelda twilight princess. Every time i load the game up and start to play after about 1 minute my controller seems to stop working. Like its lost connectivity with the wii. Its still lit up though and the cursor just drifts slowy right or left. If i try to play dragon ball z 3 same thing and a message pops up lost conectity to wii controller and it wont reconect just keeps blinking. This has me kind of stumped wondering if im dont have something install right or i need to change certain settings in order to run the game properly. tried both neogama and usb loader gx same issue. any ideas on whats wrong all my other titles seem to be working fine. id really like to play zelda again. [​IMG]
     
  2. jstevenson72

    Newcomer jstevenson72 Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    77
    Location:
    61240
    Country:
    United States
    Sounds like an issue with your sensor bar. Do the buttons still function?

    Try relocating the sensor bar. If you have a wireless bar, replace the batteries.'

    -- Jake
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Replace the batteries
    Although it might show as full already, sometimes that fixes it
     

Share This Page